Syksyinen ilta

Coco Sweet Dreams

Tiistaiaamu se oli sellainen aamu, joka valkeni koleasti. Minä ja mieleni toimivat selkeämmin vähän viileämmällä ja saan paljon enemmän aikaiseksi. Työpäivien jälkeen kulkeudun usein tänne talolleni, täällä on vielä paljon kaikenlaista sellaista, joka tarvitsee vielä laittamista. Poraamista, kuljettamista, viilaamista - ihan kaikkea. Muuttamaan päästäisiin vaikka heti, mutta täällähän ei ole vielä yhtään säilytystilaa.

 

Tänään oli erityisen ihana ilta. Sain mieluisan vieraan ja fiilisteltiin kotiani pitkälle yöhön. Sytytin kaikki kynttilät ja nyt kun sähkötkin on laitettu, niin kuunneltiin musiikkia, joka soi kauniisti läpi talon. Minun kodissani soi aina musiikki ja kynttilät palaa, se on varma! Illan pimentyessä kaikki tuntui pitkästä aikaa todella hyvältä ja koti juuri minun paikaltani. En näe itseäni juuri nyt missään muualla.

 

Hullaannuin ostosreissulla näihin Merakin saippuoihin, joiden tuoksu oli hurmaava. Kuin olisit poiminut yrttejä koko päivän.

Kylpyhuonetila on ehdottomasti kotini lempipaikkoja ja tästä tilasta tulen varmaan ottamaan liiakseenkin kuvia. Se näytti hämärän tultua todella kutsuvalta ja nyt lämpimän veden tultua taloon voin suunnitella kylpemistä lähipäiville.

Otan huumaa myös suurista villapaidoista ja silkkihameista, niin sanotut slip skirt -hameet kiinnostavat eniten villapaitoihin yhdistettynä. Syksy 2018 saa minun puolestani jo hiljakseen saapua, olen todella valmis!

Nauttikaa päivistä!

Kommentit

Meri 80 (Ei varmistettu)

Kuinka ihana tunnelma kuvissa onkaan <3 Onnea uuteen kotiin! Mistä tuo valkoinen neule on? Näyttää hyvältä. Minun puolesta myös syksy saa tulla, ihana laittaa kotia ja fiilistellä pimeneviä iltoja!

Coco
Coco Sweet Dreams

Heippa! Mun neule on Gina Tricotista. Kauheen lämmin. :)

Kommentoi