Synttärit kuuden vuoden kokemuksella

Coco Sweet Dreams

Tuoreen kuusivuotiaan pojan äitinä haluan sanoa muutaman sanasen synttäritarjoilusta. Less is more tässäkin asiassa. Avainsana on sankarille mieluistat rekvisiitat ja leikit - tarjoilut pidetään hyvin yksinkertaisena.

Jätskitötteröt olivat muuten menestys! Kaverit saivat valita yhden tai kaksi palloa jäätelöä, jonka jälkeen jätskipallot täyttyivät karkeista. Jäätelöä syötiin suurella antaumuksella - kaikille maistui, kun taas kakku ei mennyt tänäkään vuonna kaupaksi.

Eli jos voin tällä vinkillä helpottaa jonkun äitin järjestelyjä, niin unohtakaa kakut - keskittykää tötteröihin ja poppariin.

Vai onko siellä puolen lisää mahtavia idiksiä lastenjuhlien tarjoiluista?

/my son turned six years, hooray!

Kommentit

karkki__ (Ei varmistettu)

Isompien lasten juhlissa vähemmän on tosiaan ollut enemmän eikä kakku ole maistunut kovinkaan hyvin lapsille - aikuisille kylläkin. Kokemusta on nykyään 18-v ja 14-v veljien lastenjuhlista.

Oman kaksivuotiaan kanssa halusin kuitenkin panostaa sekä rekvisiittaan että kakkuun tms. tarjottaviin, kun vieraista iso osa oli vielä aikuisia. Ja sokerileipurin vikaa omaavan kaverin tekemä kakku olikin mainio!

http://kideblogi.fi/ilmansinuaolenlyijya/2014/03/23/kaksivuotiskemut/

Coco
Coco Sweet Dreams

Teillä on ollutkin aikamoiset pippalot, aika upeet koristeet. :)

jehgftukv (Ei varmistettu)

Kivan näköset synttärit. Mistä on toi iso jalkapalloilmapallo?? Pakko saada Semmonen pojan synttäreille! :-) siellä oli varmaan karkkeja sisällä? Millä lapset sai huitoa sen rikki?

Coco
Coco Sweet Dreams

Voi ei, ei ollut mitään sisällä. Jalkkispalloja löytyi ihan perus Prismasta.. mä veikkaan et oisin tullut hulluksi, jos pojat ois huitonut jollain pesismailalla meidän sisällä. :D Ehkä kesällä ja ulkona se voi olla kiva idis.

hanna1234 (Ei varmistettu)

Ihanan näköiset juhlat! :) Kysymykseni ei liity tähän postaukseen, mutta huomasin vanhoja juttuja selatessani, että keittiönne hana ja allas ovat Blancolta. Oletko ollut tyytyväinen tuotteiden laatuun? Muistatko, minkä kokoinen altaanne on? Meillä olisi tilaus edessä ja pohdin, minkä kokoisen altaan valitsisin :)

hannia (Ei varmistettu)

Ilmapallo näyttää itsetuunatulta. Wau, sä keksit aina kaikkee kivaa!

Inspirarions (Ei varmistettu) http://favouriteinspirations.blogspot.fi/

Moikka! Ihanan stylet kuvat ja kemut taas! Samaa mieltä, less is more. Juuri järkkäsin isommalle lapselle synttärit, mutta vieraina oli pieniä taaperoitakin. Yllättäen suosituimmaksi pienille osoittautuivat yksinkertaiset raikkaat melonisydämet:
http://favouriteinspirations.blogspot.fi/2014/03/melonisydamista-sopot-v...
ja samoista aineista eli vesimelonista ja mansikoista tehty juoma:
http://favouriteinspirations.blogspot.fi/2014/03/kevaan-raikkain-mehu-me...
Makeat kakut eivät ole meilläkään uponneet. Nyt tarjosin mantelipohjaan tehtyä raikasta juustoakkua (sokeritonta), joka maistui pienillekin:
http://favouriteinspirations.blogspot.fi/2014/03/suuhun-sulava-vhh-juust...

P.S. Sun edellisen postauksen salaattikin näyttää niiiiiiin hyvältä!! Pakko kokeilla :)

retromoderni (Ei varmistettu) https://retromoderni.blogspot.com

Tänään uppos 10 vuotiaiden jäbien naamareihin niin kakku, joka oli poikien lemppariteemalla toteutettu, samoin kääretortut hävis aikas nopeaan. Myös karkit- mitä pahemmat ja kirpeimmät, niin sen paremmmat.

5-vuotiaan mama (Ei varmistettu)

Hei, mitäs sisäleikkejä keksitte lapsille? Viime synttärit oli aika hulinaa, vaikka aktiviteetteja olikin. Ens kerralla pitäis keksiä jotain kivaa, mutta ideat vielä aika vähissä..

Kommentoi