Täällä me vietettiin uusivuosi

Coco Sweet Dreams

Uudenvuoden karkelot hurahtivat sen siliän tien. Olen edelleen puolikuntoinen, joten koin parhaimmaksi ideaksi viettää juhlaa lasten kanssa saunaillan merkeissä. Alunperin meidän oli tarkoitus viettää juhla kolmistaan asunnolla, joka me saatiin kokonaan käyttöömme viikonlopuksi. Ystävät, upouusi kummipoikani ja vanhempani kävivät kuitenkin meitä moikkaamassa pitkin päivää. Isovanhemmat kyyditsivät meidän lasten ilotulitukselle ja loppuilta me saunottiin.

Asunto sijaitse Loft-tehtaalla ja pidin siitä valtavasti. Uuden ja vanhan yhdistäminen on kiinnostanut minua aina. Makkarissa oli tumma tunnelma ja seuraavaksi ostoslistalla onkin mustat pellavavuodevaatteet. Hetken jo harkitsin, että muutettaisiinko me tuonne, mutta nykyisen kodin pieni piha, tuleva kesä ja Martinmäki vetivät pidemmän korren. Martinmäen koti tuntuu koko ajan enemmän ja enemmän omalta paikalta.

Oli muuten erikoista vastaanottaa vuoden vaihtuminen yksin lasten ollessa jo nukkumassa. Istuin ikkunalaudalla peiton mutkassa ja katselin raketteja. Olin säästänyt itselleni shampanjaa ja kello 00:00 nostin maljan itselleni. Samaan aikaan poikani heräsi kesken unien ja kömpi kainalooni. Siinä me hetken katseltiin taivaalle ja toivoteltiin hyvää vuotta.

Aikamoinen vuosi 2016 etten sanoisi. Toivottavasti vuodesta 2017 tulisi mahdollisimman rauhallinen, sitä eniten toivon. En kaipaa nyt hetkeen mitään muutoksia. :)

Kommentit

Saranda
Tyhjä ajatus

Kauniin näköistä! Onnellista uutta vuotta. :)

Taavikki2 (Ei varmistettu)

Ihania kuvia ja tunnelmia ja pikkutyttö paljain jaloin. :)

Majlyn (Ei varmistettu) https://www.magicpoks.fi

No oishan tuolla kelvanut vaihtaa vuotta, vitsit miten coolin näkönen mesta :*

Vierailija (Ei varmistettu)

Voiko näitä vuokrata vai miten sait asunnon käyttöösi?

Coco
Coco Sweet Dreams

Asunto on ystävieni. On varmaankin kyllä tulossa vuokralle... mulle voi laittaa vaikka sähköpostia, niin välitän eteenpäin.

Kommentoi