Taas palaan joelle kerran

Coco Sweet Dreams

Päivät vierii ja kierii. Äitiyslomalla aika menee ihan siivillä, en aina edes muista mikä päivä on. Työkavereille laitoin yks päivä terkkuja ja toivotin heille muina tyttöinä hyvää keskiviikkoa vaikka olikin maanantai.

Turussa kesä jo loistaa ja minä käppäilin kamera silmilläni jokirannalla...

Eksyin yhdelle kauniille takapihalle, Artekkiin ja Ottomaaniin jossa on nyt loppuunmyynti.

...palmutkin kasvavat jo täällä. Niin ja hei, muistakaa että pyörävarkaat ovat taas liikkeellä, multahan varastettiin viime vuonna se valkoinen Kunto Jopo. Eipä ole pyöräillyt vielä vastaan, ikävä ois jo kova. Pyörä kannattaa aina kantaa sisälle, ei auta lukot eikä mitkään jos pyörä ulos jää.

Turvallista iltaa, aamua, päivää ja yötä! Pyörille ja teille.

Kommentit

Hilla (Ei varmistettu)

Kaunis kiitos ihanista Turku kuvista!!! Koti-ikävä hiukan taas lieventyi :)) Lomalla kurvaamme taas Aurajoen varrelle ja Paawon kahavilaan! Näihin kuviin on taas ihana päättää päivä!

vierailija (Ei varmistettu)

Ihanaa, muutama viikko ja pääsen taas nauttimaan ihanista Aurajoen rantanäkymistä. Turku on vaan niin upea kesäkaupunki, ihan kuin ois ulkomailla. Kiitos näistä tunnelmakuvista!
T.Hansu

Vierailija (Ei varmistettu)

Voi että! Osaispa sitä joka päivä nähdä kotikaupunkinsa yhtä kauniina ja kiinnostavana! Pian polkaisen kouluun täältä Martista ja katselenkin katuja uusin silmin :)
T. Reetta

Annasi_ (Ei varmistettu)

Voi ei sultakin oo voitu viedä pyörää, multa varastettiin Jopo toissaviikolla, ja ei sitäkän pahemmin ole näkynyt. Harmittaa. :( Ihanasti kauniin turun olet saanut kuvattua!

jennilina
auringon noustessa

Minäkin tulin kiittämään kuvista, tosin koti-ikävä ei niillä helpota vaan pikemminkin kasvaa. Uih, että se jokiranta on herkullisen näköinen, siellä on niin lukemattomat kerrat istuttu ja nautittu elämästä!

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei Coco millä kameralla sä nykyään kuvaat? Muistaakseni oot jutellut Olympuksen Penistä joskus. Mulla on itsellä hankinnassa uusi digijärkkäri ja oon miettinyt Peniä. Kertoisitko pari hyvää ja pari huonoa ominaisuutta Pen-kamerasta? Ootko ollut siihen itse tyytyväinen?

Mrs Jay (Ei varmistettu)

..voih, lopettaaks Ottomaani :(. Rannan sisustusmyymälä kierroksen vakiopaikkoja! Keep up the good "work" ;)

Coco
Coco Sweet Dreams

Hilla, oi kiva kuulla. Mä en muuten ole koskaan ollut Paawon kahvilassa - jotain take away kahvia joskus ostanut - mutten muuta. Täytyy korjata tämä asia. :)

Hansu - jepulis! Turku on niin ykköspaikka kesällä! <3

Reetta, jokiranta on erityisen ihana aamulla varsinkin. <3

Annasi, joo. :( Se varastettiin loppukesästä 2011. Se oli lukossa ihan kunnolla, mutta unohdin sen meidän (rauhalliselle) takapihalle ja sieltä se vietiin. Aamulla maassa oli vain katkottu lukko. Tekisi mieli virittää joku valvontakamera ja katsoa et millaiset tyypit niitä Jopoja (+muitakin) oikein vie...

jennilina, kiitos kaunis! :)

Vierailija, mä kuvaan edelleen Penillä. Monet kuvat kuvaan tuolla uudemmalla Penillä: Pen Lite epl3:lla ja linssinä 45 mm. Hmm...huonot puolet ehkä se että jos haluaa ostaa niitä uusia linssejä niin täytyy ostaa vain olympuksen omia - ovat myös aika hinnoissaan. Videokuvaa kun ottaa niin se oudosti naksuttaa...?! plussapuolia on vaikka kuinka - helppo käyttää, kevyt, mahtuu laukkuun, kaunis ja valotehoinen.

Mrs Jay, joo. Niiden vuokrasoppari loppuu. :(

Vierailija (Ei varmistettu)

Aivan ihania kuvia kauniista kotikaupungistamme :) Kiitos blogistasi, sitä on ilo lukea.

Kommentoi