Tähtihetki

Coco Sweet Dreams

Tänään illalla oli aika ihana hetki. Aurinko paistoi, kello oli kuusi ja menimme pihalle tekemään pihahommia. Tuuli oli lakannut ja oli lämmin. Maalla on mukavaa, vaikka aikoinaan olin sitä mieltä, etten ikinä muuta maalle,  (olen viettänyt lapsuuteni täällä maalla) mutta toisin kävi. En muuttanutkaan Tukholmaan (kuten lukiossa pohdin) vaan löysin itseni maalta onnellisena.

Instagramissa kysyttiin jo kuvan saaristolaisleivän ohjetta. Varastan sen huomenna mummilta ja laitan tänne blogiin. Mummi teki todella makoisaa leipää kirjapiirin vieraille, me saatiin siitä osamme ja ollaan herkuteltu pihatöiden lomassa.

Arjen ihanuus on pienissä hetkissä. ♥

Kommentit

Mikko (Ei varmistettu) http://private-blend.blogspot.fi/

:) Ihana postaus ja niin totta!

Poletti (Ei varmistettu)

Tottahan tuo. :)

Mun täytyy uteliaisuuttani kysyä, että miten monen kilometrin päässä teidän maaseutu sijaitsee Turun keskustasta? ;) Itse asun reilun 20 kilometrin päässä ja vaikka maalla ollaan kaupunkiin nähden, en osaa pitää sitä niin maalaispaikkana kuin pitäisin esim. Lemun perimmäistä nurkkaa. ;)

Coco
Coco Sweet Dreams

Mikko, :) kiitos kamu!

Poletti, no alle 20 km, mutta itse miellän tämän pieneksi maalaiskyläksi, en tiedä parempaa termiä? Täällä on aika lähellä lehmiä, possuja ja semmottiis. :) Me ollaan ihan perus omakotitaloalueella, eli meidän koti ei ole konkreettisesti peltojen keskellä middle of nowhere. :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Minä teen tällä vanhalla ja perinteisellä, mielestäni on huippuhyvää ja sitä aina tilataankin erityisesti jouluksi, mutta onko yhtä hyvää kuin mummin ;)
1 l piimää
1,5 pkt hiivaa
4-5- dl siirappii
1,5 rkl suolaa
3 dl ruisjauhoi
4 dl kaurahiutalei
1 dl kaljamallast
2 dl mämmimallast
1 l vehnäjauhoi
nostata taikinaa 1,5, t
3 vuokaan ja uuniin 150 astet ja 2 t.

IdaSofia (Ei varmistettu)

Heippa!

Tukholmasta terveiset!
Kiva jos laitat ohjeen tänne, kyselinkin sitä jo Instagramissa. :)

Kommentoi