Takaisin kaupunkiin

Coco Sweet Dreams

Tultiin taas hetkeksi kaupunkiin. Täälläkin on ihan kivaa! Oltiin neljä päivää vähän liesussa, mummilan nurkissa kun talolla on tapahtunut yhtä sun toista. Noin 16 puuta on nyt kaadettu ja talo näyttää ihan erilaiselta. Sen arkkitehtuuri pääsee paremmin esille ja aurinko pihalle minun kaveriksi.

Puut olivat liian lähellä taloa. Sanovat että puita ei saisi päästää viittä metriä lähemmäs rakennusta, juuret rikkovat salaojia ja jopa rakenteita. Salaojat me uusitaan.

Huh, olipas työntäyteinen päivä. Kyllä tästä tytöstä löytyy sitä voimaa kuin pienestä kirpusta. Täytyy huomenna ottaa kuva meidän työmaasta!

Ja jee, aika naapurissa taitaa olla meidän pojun ikäinen poika. Tuleekohan heistä hyvät ystävät?

Kommentit

Jatta (Ei varmistettu)

Voi miten hauskaa että olette jaksaneet pakertaa ja niinhän se on , että mihin nainen ei kykene ei sitä tarvita. Hauskaa että naapurissa on samanikäisiä lapsia, niin on kamut lähellä. Jännittäviä aikoja :)
Ota toki kuvia saannoksistanne, niistä teidän kannataa leikekirja tehdä, niin on sitten mitä muistella/verrata kun taloprojekti on valmis :)

Vierailija (Ei varmistettu)

voi miten ihanaa, toivottavasti heistä tulee parhaat kamut:---) ja ota ihmeessä kuvia, niitä olis kiva täälläkin nähdä!

SonjaKoo
Karnevaalikausi

Aikamoinen proggis teillä! Tsemppiä.

Onko tuo Riihimäen purkki oikeasti tuollainen sinisävyinen vai johtuuko kuvanmuokkauksesta. Meillä noita purkkeja piisaa, mutta tuollaista en ole nähnyt! :O

Coco
Coco Sweet Dreams

Jatta ja  Vierailija, joo otan kuvia! Puita ja oksia on niin kauhiasti, tontti näyttää tosi hurjalta. :)

Sonja, purkki on sellainen vihertävä. Mistä lie meille päätynyt. :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei! Onko valkoinen DLM-pöytäsi normaalikokoinen vai XL? Mikäli se on normaalikokoinen niin onko se kuitenkin ollut kooltaan käytössä riittävä?

Kommentoi