Takkahuone juuri nyt

Coco Sweet Dreams

Hyvää päivää!

Ostin Koodista Hay Hee -tuolin kaveriksi toisen samanmoisen. Nyt takkatulta voi katsella kaksistaan. Vielä mietin, olisko tuolit kivemmat olohuoneessa, täytyy kokeilla. Tuolit on muuten tosi hyvät istua, tarvitsevat vain pehmusteen, lampaantalja on ehkä paras tähän. Metalli ja talja muodostavat hienon yhdistelmän.

Minun teki mieli jotain pirteää väriä kotiin ja bongasin nämä Muuton värikkäät koristetyynyt. Näitä on vaikka mitä värejä ja tuli todellakin päätösvaikeus. Roosa ja keltainen on erikoisen hyvä väripari:

Tilasta puuttuu vielä matto ja se onkin ehkä hankalin hankinta. Olen helposti kyllästyvää sorttia. Olen ajatellut jotain suurta harmaata mattoa jossa suuret neulokset, ehkä tämä. Toisaalta olisi äärimmäisen mielenkiintoista mennä mattokurssille ja tehdä sellainen ihan itse - siinäpä vasta projekti!

Kaunista lauantaita!

/Our fireplace room/entry

ps. Kiitos edellisen arvontapostauksen kommenteista, ne ovat lämmittäneet ja lohduttaneet mieltä. Lähipiiriäni on kohdannut suuri menetys. Syntymä ja kuolema ovat osa elämää. Niin se vaan on. Suru on suurin kunnia.

Kommentit

Annika / valentine's afternoon (Ei varmistettu) http://valentinesafter12.blogspot.fi/

Voi, otan osaa. Elämä se jaksaa aina yllättää, niin hyvässä kuin pahassakin. Voimia ja auringonsäteitä sinne!

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitos, elämä tosiaan jaksaa yllättää. On vaan niin raskasta, kun läheinen ihminen viedään ihan liian aikaisin pois meiltä. :( Suru täytyy käydä läpi ja se on mukana loppuelämän, sen kanssa oppii elämään ja onneksi on rakkaat muistot. <3

Hay (Ei varmistettu)

Otan osaa. Voimia.

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitos paljon!

Vierailija (Ei varmistettu)

Jos osaa surra aidosti, niin osaa myös rakastaa sekä iloita täydestä sydämmestä. Voimia päivääsi. Takkatulta kaksin, voi kuulostaa ihanalta Hay Hee- tuoleista katsoen, upea pari lampaantaljoineen. Mistä olet taljat hankkinut? -Jatta

Coco
Coco Sweet Dreams

Taljat ovat Ikeasta, ne on ollut ulkona aika paljon ja kellastuneet. Nyt haaveilen jo uusista pehmoisista ja nykyiset saisivat jäädä ulos.

Maiju//platefuloflove (Ei varmistettu) http://platefuloflove.blogspot.fi

Voimia sinulle ja perheellesi surun keskellä. Ikävää kuultavaa.. :(

Kornia nyt tähän samaan jatkaa hömppäasiaa, mutta ajattelin huikata tuohon mattoon liittyen, että Kodin1:stä bongasin juuri ison neulekuvioisen villamaton. Saatavana harmaana &amp; luonnonvalkoisena. Kaunis ja edukas. Tsekkaapa jos löytyisi netistäkin kuvana..

Coco
Coco Sweet Dreams

Joo, mä tsekkasin netistä samoja mattoja, täytyy nähdä vielä livenä. Myös Ikeassa on yks kiva samantapainen matto kuin HAY.... se on vaan kooltaan vähän liian pieni. Pitäisi ehkä yhdistää kaksi.

Saara Parikka (Ei varmistettu)

Moi. Mistä tuo mahtava naulakkoteline on?? Haluan samanlaisen!! Kiitos jo etukäteen!

Coco
Coco Sweet Dreams

Moi! Tässä juttua: http://www.lily.fi/blogit/coco-sweet-dreams/eteisen-naulakko Eli siis Nomessin naulakko on kyseessä.

MS (Ei varmistettu) http://aboutmissordinary.blogspot.fi/

Osanottoni &lt;3

Nuo tuolit näyttävät kyllä erihyviltä! Isot, mutta kuitenkin kevyet. Olen istunut tuollaisella baarijakkaralla ja sekin oli yllättävän hyvä istua vaikka aluksi epäilin takamuksen puutuvan.

Coco
Coco Sweet Dreams

Ovat kyllä ihmeen mukavat, mulla on kokemusta vain noista "nojatuoleista".

Kiitos!

M.
Avec Mari

Osanotot ja tsemiä Cocoliini! <3

Tuolit ovat upeat -haavelistalla myös täällä! Matto saattaisi puolestaan ratkaista myös meidän olohuoneen matto-ongelman. Kiitos ja kaunista viikonloppua!

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitos ihana Mari! Toi Hayn matto on täydellinen, mä niin haluisin mennä sellaisella mattokurssile ja pyöräyttää ison maton ihan itse.

Maj Magicpoks (Ei varmistettu) http://magicpoks.indiedays.com/

Muru! Miten ihanat tyynyt ja muutenkin... Miten ihana tuo takkahuone. Himoitsen pääseväni tuijottelemaan takkaa sinne sun kainaloon, tietty viinilasi kädessä. Niin ja juustolautanen edessä &lt;3

Coco
Coco Sweet Dreams

Tattis Martza! <3 Tyynyt sopis myös teillekkin niin passelisti. Mä jo näen meidän istumassa tossa, ois ihanaa!

Linnea (Ei varmistettu)

Otan osaa.
Minkä merkkiset nuo ihanat nahka-karva kotitohvelit on? Tuollaiset haluaisin!

Coco
Coco Sweet Dreams

Ne on Shepherdit, lampaannahkaa ja karvaa - super pehmeät ja ihanat. Ostin omani aikoinaan Stockalta.

Kommentoi