Takkahuoneessa tänään

Coco Sweet Dreams

No heippis! Auringosta voimaantuneena siivouspäivää on pukannut. Huhhuh, hehheh! Sain siinä yhdeksän aikaa illalla takkahuoneen järjesteltyä kaikista muuttolaatikoista ja maalipurkeista. Nappasin päivällä ylläolevat kuvat, näette takkahuoneen sitten kokonaisuudessaan paremmin tulevalla viikolla. Takkahuoneen tuo syvennys on talon ainuita paikkoja, jossa vanhaa on säästetty. Takka oli alunperin avotakka ja niin kaunis kuin avotakka onkin, niin koimme järkeväksi asentaa siihen sellainen kiertoilma takkasydän. Lämmittää niin mukavasti koko taloa ja pojan huonetta, joka on seinän takana.

Meillä on tosiaan kukkia talo täys, sain niitä vielä lisää tänään kun armas ystäväiseni vieraili luonamme.

Kyllä tästä vielä kelpo koti leivotaan, nyt on taas tilaa ajatuksille kun saatiin muuttokuormaa mukavasti purettua.

Aurinkoa viikkoonne!

(Kukat Kukka Fiorilta, yhteistyö)

Kommentit

Hanna P.
one day

Ihania ja kovin kotoisia kuvia! Rakastan itsekin aitoja kukkia, luonnonvaloa, selkeyttä sekä vaaleita sävyjä sisustuksessa Ja AH, tuo teidän tajuttoman upea takka...  I love it! Innolla odottelen lisäkuvia teidän ikiomasta linnastanne! :)

Meri-Anna
Oisko tulta?

Onpas kaunista ja valoisaa! Tulppaanit rules, kevät tulee! <3

 

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei!
Todella kivalta vaikuttaa uusi kotinne=) Millä olette käsitelleet tuon tiilen valkoiseksi? Itsellämme on myös tiiliseinää (punertavaa) ja tarkoitus on käsitellä se valkoiseksi, mutta en vain vielä ole osannut päättää miten. Maalaamalla, antiikkilaastilla vai millä kummalla...

Coco
Coco Sweet Dreams

Hanna P. Kiitos, kukat on kyllä niin mahtavia ja voi miten ne piiristää mieltä. Lisää kuvia tulee varmasti, vielä on paljon tavaraa sikinsokin...

Meri-Anna, kiitos! Tulppaanit on niin kivoja, tossa on seassa myös valkoisia leinikkejä. <3

Vierailija, tiili oli aluperinkin valkoinen, se vaan pintamaalattiin uudelleen ihan perus valkoisella. Mitenköhän kalkkimaali mahtais toimia, meillä oli pojan huoneessa tosi raju tiiliseinä joka piti sittemmin tasoittaa... mutta ajattelin alkuun siihen kalkkimaalia, se sitoo vähän sitä laastia ja kaikkea murenevaa...

Vierailija (Ei varmistettu)

Upea takkahuone ja onnea uuteen kotiin !
Olen vuosia blogiasi seurannut, mutten koskaan kommentoinut. Yksi harvoja blogeja, mikä on säilynyt semmoisena, mihin olen aikanaan "ihastunut". Lukijalle ei jää kateellista fiilistä siitä kaikesta ihanasta mitä täällä esittelet, vaan on aidosti mukava nähdä, miten esimerkiksi tämä remppa etenee. Ja siinä samalla saa kivoja pieniä sisustusvinkkejä omaan kotiin.

Jatkathan samaan malliin ! :)

-Tiia

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei, ihanalta näyttää. Hirmusesti onnea uuteen kotiin!&lt;3
Sitten tulisi vielä postaustoivetta, heh. Elikkä meillä menossa työhuoneen järjestäminen/luominen ja olisinkin toivonut hieman inspistyylistä postausta värimaailmasta, materiaaleista, pöydistä, tuoleista.. Miltä teidän työhuone/-piste näyttäisi? Onko blogissa näkynyt joskus sellainen - en yhtäkkiä muista.. Kiitos! :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Tiia, kiitos todella paljon kommentistasi! Arvostan suunnattomasti, että sinulle tulee hyvä fiilis. <3 Kiitos kiitos!

Vierailija, kiitos! Vielä ei ole mitään työtilaa, kirjoittelen blogia tms ihan kippurassa sohvalla tai keittiön pöydällä. Suunnitelmissa on kyllä työnurkkaus, mutta saa nähdä minne. Sellainen idea kävi mielessä että ostettaisiin Lundialta hyllykkö ja siihen yhteyteen sellainen avautuva työpöytä. Lundia on kokenut kaivatun freesauksen monen vuoden jälkeen.

Jos minulla olisi ihan oikea työhuone, niin siellä olisi varmaan pukkijalat (HAY:n) ja sen päällä työtaso. Paljon mustavalkoisia tauluja, hyvä työtuoli ja ehkäpä stringhyllyjä vierivieressä tai seinänkokoinen hylly kirjoille ja toimistotarvikkeille. Nojatuoli lukuhetkille ja Flosin Tab F lattiavalaisin. Voi, nyt tuli jo inspis tehdä tästä ihan oma postaus. :)) Toteutan pian!

Suvi sur le vif

Ihanat tulppaanit maljakossa! Bongasin just kukkakaupasta sipuleineen myytäviä leikkotulppaaneja, ne näyttivät aika veistoksellisilta lasisessa maljakossa kun koko rakenne näkyi läpi niin kauniisti :)

ss (Ei varmistettu) http://oui-moments.blogspot.com

voi hitsi että mä jännityksellä odotan miltä teidän koti kokonaisuudessaan tulee näyttämään! tykkään kovasti tyylistäsi ja olinkin aika yllättynyt siitä suunnittelijan tekemästä ehdotuksesta teidän kotiin. itse alaa opiskelevana olisin teille tehnyt aika erilaisen ehdotelman. mutta kuten mainitsitkin oli enempi kenties kyse kalusteiden sijoittelusta. kiitos ihanasta blogista ja onnea uuteen kauniiseen kotiin! :)

Kommentoi