Talolta tulleet

Coco Sweet Dreams

Terveisiä talolta! Ollaan ihan puhki poikki, mutta mieli tosi raikkaana. Uudesta kodista tulee varmasti tosi kiva, vaikka edessä on tosi paljon hommia. Meillä on nyt siis avaimet sinne ja vanha keittiö (tosi kasari) me melkein jo purettiin. Jos jollain on muuten sellaisille tummanruskeille keittiön lasivitriinioville jotain käyttöä niin laita viestiä minulle!

Purettiin myös vähän seinää ja sen sisään oli piilotettu lehti vuodelta 1984, silloin kun edelliset asukkaat remontoivat keittiötä. Oli jotenkin tosi nostalgista lukea vanhoja juttuja - ihan eri meininki oli silloin. Lehden lay outti paljon selkeempi ja coolimpi vuonna 1984 - mun mielestä. Hassuja juttuja menneiltä ajoilta. Tuntui kummalliselta ottaa lehti seinän kätköistä ja samalla funtsia sitä että joku on sen marraskuun 25.päivänä sinne sujauttanut. Eipä arvannut että vuonna 2012 meikkis sen sieltä sitten löytää.

Niin se aika menee. Ajat ja paikat vaihtuu, ihmiset muuttuu ja muuttaa. Mitähän kaikkea talo on vuosiensa aikana nähnyt ja kuullut. Olen sitä mieltä että joka talolla on sielu.

Ajelin illalla kaupunkiin kerrostalokotiin sadesäässä ja tuumin että kyllä mä taidan olla omakotitaloihmisiä sittenkin. Oli ihanaa olla ihan omassa talossa, se tuntuikin heti niiiin omalta. Sade ropisi ikkunaan, terassilta pääsi suoraan nurmikolle ja puutarha tuoksui kivalta.

Kommentit

Hertta
Lilou's Crush

Voi vitsi, mua alkoi ihan jo jännittää, että josko kesällä päästään haistelemaan teidän uuden kodin puutarhaa jo! Ihanaa viikonloppua, nuppunen <3

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitos Hertta, my friiiend. Samaa jänskään minäkin! Meillä ei oikeastaan ole (sittenkään) mitään tiukkaa aikataulua - se valmistuu sitku valmistuu.

Hertta
Lilou's Crush

Sama täällä. Ja tällä meiningillä sitkusta tulee pitkä ;)

Vierailija (Ei varmistettu)

Voi miten kiva ylläri sieltä seinän kätköstä löytyikään. Kyllä se on teidänkin se päivän lehti tai jotakin muuta kätkettävä johonkin koloon, niin sitten joskus sen joku onnekas löytää :)
Mukavaa viikonloppua, sekä intoa purkuhommiin :)

Olen ihan täpinöissäni tästä teidän uudesta talosta! Tuntuu niin etäiseltä ja jännältä ostaa ja rempata omakotitalo, ihan ikioma kokonainen talo. Vaikka olenkin omakotitalossa koko lapsuuteni asunut, kuulostaa oman ostaminen varsin isolta askeleelta:) 

Ja aivan ihana tuo lehti! Löysin kerran vanhasta piharakennuksesta lehtisen vuodelta 1961 ja oli kyllä hauskaa sitä lueskellessa:) Aurinkoista sunnuntaita!

iloiset jutut

Ihana löytö!

Jonanna (Ei varmistettu)

Pakko kommentoida sen verran, että tuo lehden päivämäärä on syntymäpäiväni ;) Olen siis juuri tuona päivänä maailmaan putkahtanut, hassua.
On sulla ihastuttava blogikin, en vaan ole tainnut aikaisemmin mitään kommentoida, lukenut kylläkin :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Hertta, ootas vaan! ;)

Vierailija, joo, täytyy ilman muuta kätkeä jtn! Toi oli niin kiva löytö!

ida, vanhoja lehtiä on niin hauska lukea. Jotenkin pääsee siihen aikaan taas...

Jonanna, hih mikä sattuma! Kiitos paljon!

 

Lode (Ei varmistettu)

He-hei Coco! Seurailen ihananaisen raikasta blogiasi, mutta pysyttelen yleensä kommentoimatta takarivissä. Tämä lehtilöytö soitteli kuitenkin kelloa, löysin nimittäin itse isotätini jäämistöstä sodan aikaisia lehtiä ja kirjeitä (ja kirjoittelin niistä tuonne: http://loridatarinoita.blogspot.com/2012/05/historian-lehtien-havinaa.html).

Yhdyn edellisiin, eikun vaan tämän kesän lehteä seinän täytteeksi seuraaville sukupolville ihmeteltäväksi! Remontointi-intoa sinne! :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Laittakaa sinne seinään tuo lehti takaisin ja joku tämän päivän lehti :)

Kommentoi