Tänään kello 20:00

Coco Sweet Dreams

 

Ai että.

Ihana fiilis. Koti on niin lämmin auringosta ja se edelleen lämmittää minua, joka tuli juuri suihkusta ja istuu nyt yöpuku päällä takkahuoneessa Tom Yum keitto kourassa. Iho tuoksuu kookosrasvalta ja hiukset putipuhtailta. Jalassa loistaa uudet tossut, jotka ostin Jutalta tänään. Kannoin hetki sitten unisen tyttäreni sänkyyn, päälle oli jo puettu puhdas valkoinen vielä vähän suuri t-paita. Pienet valkoiset hennot hiukset sykkyrässä hän sinne sänkyyn kellahti. Nukkuvat lapset = kauneinta.

Tiedättekös mistä muuten tietää, että on tullut vanhaksi? Siitä, kun nukahdat illalla sohvalle ja olet herättyäsi edelleen siinä. Miten ihanaa lapsena olikaan, kun joku oli aina kantamassa sinut parempaan paikkaan.

Tai vaikka miten ihanaa se olikaan mennä lapsena nukkumaan, kun äiti oli vaihtanut valmiiksi puhtaat lakanat - se tuoksu on edelleen niin tuttu ja turvallinen.

Niin paljon asioita, jotka edelleen näin aikuisiällä muistuttavat lapsuudesta ja saavat hyvälle mielelle. Olemme niin onnekkaita, meillä joilla on tälläisiä muistoja äideistä.

Hyvää yötä ja leppoisaa huomista Äitienpäivää mamat!

x

/fast food and chillin' all by my self

 

Kommentit

Nannil (Ei varmistettu)

Tähän onkin hyvä päättää tämä lauantai ja painua puhtaisiin lakanoihin. Jäi niin levollinen ja onnellinen fiilis tekstistäsi. Kaunista ja leppoisaa äitienpäivää!

EricaK
EricaK

Miten kauniisti kirjoitettu <3 Kookosrasvasta tuli mieleen, että mikäköhän tuote mahtaa olla kyseessä? Kuulostaa herkulta!

Vierailija (Ei varmistettu) http://islakahdenkesken.blogspot.fi/2016/03/pahan-puhuminen.html

Oi, mitä kuvia ja tekstiä. Jäin ihan itsekin fiilistelemään. Aivan ihanat nuo tossut + asu! Niin fresh!

Kaikkea ihanaa ja positiivista päivääsi!

-Isla
http://islakahdenkesken.blogspot.fi/2016/03/pahan-puhuminen.html
(uusi blogi, tervetuloa kurkkailemaan!)

Jutta / oblik. (Ei varmistettu) http://www.oblik.fi

Ihania kuvia! Ja olen tosi iloinen, että tossut saivat uuden hyvän kodin. Mukava oli tavata sinua, nähdään taas seuraavissa käänteissä :)

Kommentoi