Tapetteja tyttövauvan huoneeseen

Coco Sweet Dreams

Tutkiskelin ja tutkailin todella kauniita tapetteja tytön huoneeseen. Huone olisi kalusteita myöten valkoisen raikas, yhdelle seinälle tulisi jokin näyttävä tapetti:

Tapetit ylhäältä vasemmalta alkaen, Manuel CanovasSvensk Tenn, Pure Home, Little Greene ja Pure Home

Osa kollaasin tapeteista on todella arvokkaita, mutta näistä voi saada vähän osviittaa mitä tyyliä haetaan.

Talolla ollaan jo aika hyvässä vaiheessa, seinät tasoitettu ja katto melkein. Sitten valkoista maalia pintaan ja niin pois päin.

Hyvää päivää! <3

Kommentit

Mauk (Ei varmistettu)

Hei,

Meidän pienen tyttövauvan huoneen yksi seinä on tapetoitu juurikin tuolla Manuel Canovasin Bengale tapetilla ja se on aivan ihana. Kaikki muut huonekalut ovat valkoisia, LC Shutters lamppua myöden. Suosittelen lämpimästi, siitä on ihana kertoa tarinoita kunhan neiti kasvaa :-)

form follows funktion

Hei Coco ja mukavaa Tapaninpäivää.

Tein marraskuun alussa jutun lintuaiheisista tapeteista, joista osa oli samanhenkisiä kuin Pure Homen papukaijatapetit, mutta edullisempia.  Jos haluat katsoa, ne löytyvät oheisesta linkistä. 

http://muotoseuraafunktiota.blogspot.fi/2012/11/linnut-lensivat-seiniin.html?m=0

Eikö odottavan aika olekin  pitkä, mutta onneksi uutuuttaan hehkuva koti saa odottamisen  pian unohtumaan tai ainakin tuntumaan sen arvoiselta. Hyvää loppuvuotta ja onnekasta Uutta vuotta 2013!

-tuija-

Coco
Coco Sweet Dreams

Mauk, bengale on myös mun ykkössuosikki, postasinkin siitä jo joskus kesällä.  Tapetti tuntuu jollain tapaa kovin iättömältä. Sitä saa onneksi täältä Turusta Sisustuksen Koodista, ei tarvitse edes lähteä tilailemaan mistään kauempaa.

tuija, kiitos paljon tuosta postauksesta. Oli vaikka mitä kaunista ja varteenotettavaa vaihtoehtoa. <3 Ja joo, odottavan aika on toooodella pitkä, mutta tosiaan, aika kultaa muistot ja ihana saada ihan oma talo+piha.

Vierailija (Ei varmistettu)

Tyttäremme huoneeseen valittiin tehosteseinään pip studion ihana lintu+lintuhäkkitapetti.. "birds of paradise". Sitä saa monissa ihanissa väreissä. PipStudiolla on muitakin todella kauniita tapetteja.

http://www.notonthehighstreet.com/fiftyonepercent/product/pip-studio-wal...

T:Hanna

VIIRU (Ei varmistettu)

Hyvää tapanin päivää minulta myös!
Rohkeita tapetteja, en itse ehkä pystyis mutta kaikilla on makunsa : )
Minä pidin siitä teidän pojun mahdollisesta tiili seinästä ihanan
macho pikku miehelle jätittekö sen sellaiseksi?
Tuleeko teidän kodista nyt vaihteeksi valkoinen pienillä
mustan yksityiskohdilla ja väriläiskillä?
On varmaan kiva sisustaa oikein kunnolla mutta valinnan vaikeus yllättää
kun kaikkea on niin paljon, miten kylppäri vieläkö marmoni on 1 nen?

Jatta (Ei varmistettu)

Kivoja tapetteja kaikki paitsi tuo mustavalkoinen jota en kyllä ainakaan itse laittaisi. Eläinaiheiset ovat aina lasten mieleen ja sopivat siksi kyseiseen kohteeseen.

Coco
Coco Sweet Dreams

Hanna, no niinpäs olikin. Mä luulen että päädyn tuohon kollaasin ekaan vaihtoehtoon...saa nähä koska päästään tapetoimaan...

Viiru, :) Mä ajattelin että tytön huoneeseen on kiva valita jotain rohkeaa. Pikkumiehen tiiliseinä oli valitettavasti niin karussa kunnossa, että se piti tasoittaa. Nyt siitä on sellainen harmaa aika raffi pinta. Ja joo, meidän kodista tulee aika mustavalkoinen, tai liki valkoinen. On sitten helppo sisustaa ja tuoda sitä väriä. Kylppärijutut on vieläkin vähän vaiheessa, ollaan kuitenkin päästy yhteisymmärrykseen siitä, että mikä laattamalli molempia miellyttää. ;)

Jatta, no joo, ehkä toi mustavalkoinen on vähän raju... sopis paremmin ehkä mun pukeutumishuoneeseen, tai komero se kyllä on... :D

Vanha sininen (Ei varmistettu)

Annan ääneni ykköselle tai kahdelle viimeiselle. Punainen, oranssi ja pinkki sopivat minusta aina loistavasti puhtaanvalkoisen kaveriksi.

Piret
lainahöyhenissä

Osaisitko vinkata missä näkisi tuon mustavalkean Pure Homen tapetin isolla pinnalla ? yritin googlettaa ilman suoranaista onnea.  mietin pikkuhuoneeseemme jotain tapettia, ja tuo sopisi tarpeisiimme mahtavasti :)

Piret xx

Kommentoi