Kiinnitetty postaus

Taulut kotonani

Kaupallinen yhteistyö: Desenio

Olen aivan rakastunut vallitseviin tauluhin kotonani. Olen jo monet kerran selannut kauniita valokuvia Desenion sivuilla ja erityisesti mustavalkoiset ja abstraktit teokset ovat eniten makuuni, sopivat parhaiten rennon boheemiin kotiini.

Kotona on tällä hetkellä lähinnä omia maalauksiani, joten on erittäin raikastavaa saada seinille jotain muutakin.

Pikkuvessani on pienokainen mutta mielestäni todella onnistunut. Se ei ole tavanomainen vaan harkituin yksityiskohdin kiinnostava. David Bowien valokuva sopii tilaan erinomaisesti. Desenion valikoimista voi valita kätevästi myös kehykset taluihin, minun kuvissani on mustat puukehykset. Tiedän kerran jos toisenkin, kun olen ostanut kauniin kuvan mutta kehysten uupuessa se on jäänyt kaappien kätköihin. On melkoisen kätevää löytää kaikka tarvittava yhdestä paikasta.

Makuuhuoneeni yhteyteen valitsin tuon mustavalkoisen Getting dry -valkokuvan, joka mielestäni sopii viileän vaalean huoneen tunnelmaan. Valokuva tarvitsee mielestäni seurakseen jotain yksinkertaista, joten sen alapuolelle valitsin Sand Texture -julisteen.

Jotta tekin pääsette näitä julisteita tilaamaan niin ilokseni minun kauttani saatte -30% alennuksen koodilla hennailo 19. – 25.3 välillä. Koodi ei koske kehyksiä eikä Handpicked- / Collaboration- / persoonallisia julisteita

koti sisustus
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *