Tee itse marmoripöytä

Coco Sweet Dreams

Jaan tämän ihanan työhuoneeni lahjakkaan ystäväni Suvin kanssa ja eräänä iltapäivänä sovimme treffit toimistolle. Suvi tarkkasilmäisenä oli löytänyt marmorilaattoja ja kasasimme niistä osan sohvapöydäksi. Laattojen alla on levy ja levyjen alla pari koria, jotka toimivat jalkoina. Jaloiksi sopisi hyvin myös jotkin betonimöhkäleet tai harkot.

Olen edelleen ihan hulluna marmoriin, mutta nyt minua kiinnostaa entistä enemmän eriväriset marmorit. Esimerkiksi sohvapöytämme tummempi marmoriväritys näyttää paljon kiinnostavammalta mitä valkoinen. 

Laattojen ladonta ja pieni uudistus on siis melko nopeasti ja vaivattomasti tehty. Tuumasta toimeen ja ihanaa uutta viikkoa sadesäästä huolimatta.

 

Kynttilät päälle ja musiikki soimaan, it's all good!

 

 

Kommentit

Hennao (Ei varmistettu)

Kiitos toivepostaukseni tekemisestä joitakin viikkoja sitten! Luin kyllä postauksen samantien ja yritin kiittääkin kommentilla, mutta jostain syystä se on herjannut vain erroria. Saa siis nähdä tuleeko tämäkään viesti perille - Yritän tietokoneella puhelimen sijaan.

Odotan innolla sinun taloproggiksen etenemistä! Täällä ainakin kiinnostaisi kovasti nähdä jotakin inspiskollaaseja tulevan talon keittiöstä/olkkarista/makuuhuoneesta/kylppäristä ym :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Heippa ihana! Minäkin odotan taloprojektin etenemistä, tuntuu että nyt kaikki junnaa paikoillaan.

Ja joo, koitan tehdä mahdollisuuksia mukaan kollaaseja ja kertoa suunnitelmista.

Kommentoi