Televisiosta mekko

Coco Sweet Dreams

Hämeenkatu 32:ssa sijaitseva Televisio vaateliike sijaitsee söpöllä sisäpihalla ja sieltä löytyi kaunis samettinen mekko Aussien ja Trendin blogigaalaan. Toivon vain että pysyn terveenä, tämä kevät on ollut melkoisen raskas. Olen ollut jatkuvasti enemmän tai vähemmän kipeenä. Kalenteri on täyttynyt viime aikoina jos jonkinmoisesta ja kroppa taitaa sanoa nyt että hey relax.

Mun mekosta näette nyt vaan vilauksen, myöhemmin sitten lisää. Se on Camilla Mikaman samettinen mekko ja aivan mahtava. Toinen merkki johon ihastuin tuolla liikkeessä oli R/H, siis tosi upeita luomuksia ja vielä suomalaisia.

Hyvähyvähyvä.

ps. Coco Sweet Dreamsillä on nyt tasan 666 tykkääjää Facebookissa! Cool! :D

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Huomenta!

Laita valkosipulit varpaanynsien väliin ja juo paaaaljon teetä ;)

Anna M. (Ei varmistettu)

Televisiossa on kyllä kivoja juttuja :) Blogissani on sinulle haaste, käyppä kurkkaamassa http://talopihkala.blogspot.com/2012/03/leikkiostoksilla.html

Vierailija (Ei varmistettu)

Oletteko menossa naimisiin..? ;)

Minä sain 4kk sitten oman esikoiseni, ja tiedätkö sama homma täällä- koko ajan kipeenä! :/ ei kiva. Kaiken maailman pöpöt ja kohtutulehduksetkin on kärsitty, mutta jospa ne olisi nyt takana ja kevättä kohtin terveenpänä ja pirteämpänä :) Rupeaahan tässä jo ihan yleiskuntokin olemaan rappiolla...
Sinne myös hyvää vointia, ja onnea uuden asunnon etsimiseen! :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Pienen vauvan äidillä joka sanoo rakastavansa kotoilua jne kalenteri täynnä??

Vierailija (Ei varmistettu)

Mäkin kyl ihmettelen, että miten sä raaskit tehdä kaikkea, kun ihan pieni vauva? ja ajatella jotain juhlia ja mekkoja ;) ? Imetys ja kaik viel kesken pienen ihmisen kaa. Miten sä pystyt jakamaan noin itses? Ite en ikinä pystyis, nytkin kun katson tuota vauvaani... se on niin pieni hetki kun saa nauttii ihan tästä ajasta. Kuka lapsista huolehtii, kun sä olet poissa?
Ilmeisesti sun mies on paljon poissa kotoa, kun jotenkin tulee olo, ettei ole niin paljoa sun ja lasten elämässä..aina kun mies mainitaan, on vaan, että tekee paljon työtä tai on pelaamassa.
Voimia sinne, koita muistaa antaa aika sille joka on tärkein, sun keho yrittää muituttaa sua saitastelun kautta, että rauhoitu vauvallesi ja unohda kaikki pinnallinen. Oot jotenkin kuvissakin väsyneen ja kuihtuneen oloinen. Keho on viisas, kuuntele sitä.

Coco
Coco Sweet Dreams

Huh, nyt kyllä helpottaa  tämä olotila, kiitos. :)

Anna M, kiitos haasteesta. Se on oikein kiva, täytyy toteuttaa se mahdollisimman pian. <3

Jen, joo sairastelu on tosi tylsää. Kokoajan jotain. :(

Vierailija, joo kalenteri on täyttynyt kaikesta - sellaisesta pakollisesta jota ei ole oikein voinut välttää. Suurin ehkä asunnon myyminen, halusin tehdä sen kunnolla, joka tarkoitti tosi kovaa siivoamisesta ja kaiken organisointia.

Vierailija, mun mielestä mun ei tarvi selitellä täällä mitään, mutta kyllä pienen vauvan äiti voi mennä muutamaksi tunniksi juhliin ja vauva kyllä pärjää sen hetken isän kanssa. ;) Mutta tosiaan, vauva kasvaa ihan huimaa vauhtia, kohta hän on jo pikku tyttö eikä vauvakaan. Hitsit kun aika menee tosi nopeeta, täytyy muistaa nauttia. Kiitos neuvoista! :D

Kommentoi