Terassilla

Coco Sweet Dreams

Ajattelin olevani pääsiäislomalla kovinkin tehokas. Että laitettais kotona kaikki kuntoon. Noh, se perussiivous on tehty, mutta vaatehuone on edelleen pommin jäljiltä ja moni muukin juttu odottaa tekijäänsä. Puuha Peteni tuttuun tapaansa on saanut jo paljon järkeviä asioita aikaiseksi pyykinpesusta alkaen. Katoksen alla on siisti pino klapeja ja molemmat autot ovat saaneet kesärenkaat alle. En tiedä, mutta en yhtään ihmettele, jos vanteet on jynssätty puhtaaksi tiskiharjalla, ellei jopa hammasharjalla. ;) 

Minä olen syönyt suklaata ja kantanut uuden aurinkovarjon terassille, löysin hullareilta juuri sen harmaan varjon, josta haaveilinkin. Ehkä illalla vielä reipastun ja ryhdyn hommiin, toisaalta kunnon rentoilu tekee niin terää.

Toivottavasti teillä on ollut mukava pääsiäinen?!?

Kommentit

I May Say (Ei varmistettu)

Täällä on kotoiltu, kyläilty, brunsseiltu, illastettu ja rentoiltu. En edes tehnyt mitään task lostiä, tarkoituksella. Tänään paistoi aurinko ja oli muutenkin kuiva keli, joten tuli vedettyä kunnon pitkä lenkki ja siihen vielä HIIT ja jooga päälle.
2 tuolia ja varjo.. Ehkä sillä pärjää ensi viikkoon..?! :-) Ensi viikolla pitäisi tulla kevät takaisin. Jee, jee, jepu, jee!

Coco
Coco Sweet Dreams

Khyl! 2 tuolilla ja varjolla pärjää vaikka läpi kesän. ;) Kevättä ja lämmittävää aurinkoa odotellessa. :)

Hertta
Lilou's Crush

Täällä on touhuttu niin, että järki seisoo. Jestas. ja kaik on vielä ihan kesken. Huh. Suukot!

Coco
Coco Sweet Dreams

Hehee, mahtavaa, te olette olleet ihanan reippaita!! :)) Touhuuminen on kyllä niin parasta, kun on sellainen oikea asenne.

Kommentoi