Terassilla 052415

Coco Sweet Dreams

Kesä on täällä. Meidän terassilla on vähän tyhjää ja keskeneräistä, mutta se ei estä totaalista relaamista auringossa.

Me väiteltiin koko aamu siitä minkälainen pöytä meidän terassille tulisi, ehdotin soikeaa, mies haluaisi pyöreän. Päädyimme lopulta siihen, ettei osteta terassipöytää nyt ollenkaan. Kyllä minun kuvauspöydän kanssa pärjätään siihen saakka, kunnes löytyy se täydellinen. Ei kannata tehdä hätiköityjä päätöksiä, vaan odottaminen on joskus paras idea. 

Sitruunapuun kanssa jouduin tekemään kompromissin, sillä ne olivat kaupasta loppuneet. Tyydyin valitsemaan toisen version, ainakin lapset pitivät tästä puusta enemmän. 

Terassi on nyt pesty vimosen päälle ja täällä ollaan hyvinkin valmiita aurinkoisille päiville väliaikaisen pöydän kera. Onneksi tuolit ovat tulleet jäädäkseen. ♥

Mitä mahtavinta viikkoa teille!

/inside out living spaces

Kommentit

I May Say (Ei varmistettu)

Hyvältä näyttää tuo väliaikaisversiokin.
Tuskin on säänkestävä, mutta väliaikaisena ei haitanne? Onko tuo joku levy + pukkijalat (à la Bauhaus tms)?
Miten nuo tuolit pärjäävät talven yli? Vai vietkö sisään? Miten ne pysyvät puhtaana tai oikeastaan valkoisena?
Kauheasti kysymyksiä.. Sorry, kyselyikä päällä :-)

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiva kuulla, pöytä on onneksi katoksen alla, niin pärjää ihan hyvin. Tykkään pöydän siroudesta, joten ehkä me voitais hommata uusi pöytälevy ja mennä silläkin.

Nostan tuolit talveksi sisälle, ne passaa ihan kivasti ruokapöydän tuoleiksi, vaihtelu virkistää. Tuolit ovat muovia, joten ne on tosi helppo pyyhkiä puhtaaksi. :)

Lukija (Ei varmistettu)

Hyvältä näyttää! Osaisitko vinkata tuolien ostopaikkaa / hintaa?

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitos paljon! Tuolit ovat Pantonen (Panton Chair) ....  hinta on siinä 280 euroa/kpl muistaakseni. Vitra näitä valmistaa ja myy, omani ovat ostettu Sisustuksen Koodista Turusta.

Kommentoi