Terassin istutuksia

Olen vähän ronkeli mitä tulee kesäkukkien valitsemiseen.

Tänäkin vuonna halusin jotain yksinkertaista kasvia terassia koristamaan mutta toisaalta minimalistiseen terassin tyyliin jotain isoa ja näyttävää. Sisustusfilosofiani onkin valita ennemmin yksi näyttävä, kuin monta piiperrystä, joka on omaan makuuni liian sekavaa ja rauhatonta.

Kauppareissulla etsin näyttävää puuta, joka koko komeudessaan antaisi vähän varjoakin terdelle. Sellaista ei löytynyt joten ihastuin tuohon liki veistokselliseen punaherukkaan, vaikka onhan se vähän reppana. Se kulkee käsikkäin terassin ”wabi-sabi” tyylin kanssa ja tietysti pääsee maahan sitten viimeistään kesän lopulla.

Toiseksi kasviksi valitsin köynösruusun, joka kukkii syvän tummanpunaisin kukinnoin.

Nurmikko kaipaa paljon kunnostusta ja olen vähän pulassa mitä sen kanssa pitäisi tehdä. Ehkä keskityn siihen vasta ensi vuonna, koska nyt projekteja alkaa olemaan jopa liiakseen.

Terassi varmasti elää sisustuksen suhteen vielä monta kertaa tänä kesänä ja se on hyvä niin. Mielelläni vaihdan järjestystä fiilisten mukaan, se kannattaa. Ensi viikolla tulee tilaamani kasvit toiselle puolen pihaa ja patio saa viimein sen viimeisen silauksen, jonka jälkeen se on vihdoin valmis! Kannattaa seurata tapahtumia instagramin ja instastoryn puolella.

Aurinkoa elämäänne ja pitäkää itsestänne hyvää huolta!

Henna

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *