Tervetuloa 2013

Coco Sweet Dreams

Kaikkea hyvää ja rakkautta vuodelle 2013! Se on täynnä mahdollisuuksia.

Täällä keittiössä häärätään, minun ei tarvitse olla tänään kokkina vaan ystävämme on saapunut meille valmistamaan kunnon illallista alkuruokineen päivineen.

Juhlitaan tänään kunnolla vuoden viimeisintä, samalla kovin tunteikasta iltaa!

Kommentit

Valentine

Mahtavaa uutta vuotta 2013, Coco!! Oot oikeassa noista mahdollisuuksista... ;)

ps. Ihana idea että kamu tulee kokkailemaan. Nauti :) Mäkin lähden valmiiseen pöytään: me jätetään remonttipölyt hetkeksi taaksemme ja mennään ravinteliin juhlaruokaileen, jea!

Päivänsäde (Ei varmistettu)

Hyvää uutta vuotta! Tunteellinen siksi että vuosi vaihtuu vai muuten? Toivon oikein ihanaa ja onnellista uutta vuotta sinne Turkuseen! :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Hyvää ja onnellista uutta vuotta!
Kiitos kivasta ja kauniista blogista!

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihanaa alkanuttaa vuotta sinulle Coco!

Todella kaunis kattaus, mutta ota please nuo Iittalan tarrat pois laseista... Häiritsevät minun silmääni ainakin suuresti muuten ihanassa kokonaisuudessa. Jos ei vieraat tunnista muuten, että aidosta Iittalasta on kysymys, niin ei sitten tarvitsekaan :) vai miksi muuten tarkkana ja esteettisenä ihmisenä vaalit niitä astioissasi? Blogiyhteistyötä?

Itse nypin tarrat aina heti astiaa käyttöönotettaessa pois, merkkinä ikäänkuin siitä, että astia on kotiutettu ja otettu käyttöön.

Coco
Coco Sweet Dreams

Valentine, kiitos samoin! :) toivottavasti teidän remppa etenee mallikkaasti, onneks on näitä pakollisia juhlapyhiä niin saa vähän relata.

päivänsäde, joo, siksi että vuosi vaihtui.  Mun mielestä jotenki tunteellinen, kun muistelee vuotta jne...

Vierailija, kiitos kuuluu myös ihaillen lukijoille. <3

Vierailija, näissä tarrajutuissa on kaksi koulukuntaa, mä kuulun siihen toiseen. Annan tarrojen irrota omine aikoineen. :) Kiitos ja ihanaa alkanutta vuotta!

 

Vierailija (Ei varmistettu)

Moi Coco! Olisiko sulla antaa vinkkejä, millaisia koristetyynyjä hankkisin veljeni asuntoon. Asunnon värimaailma on valkoinen, musta, harmaa, sekä metallia/kromia. Sohva jolle tyynyt tulisivat on harmaa.

Kommentoi