Tervetuloa uusi ulkoasu

Coco Sweet Dreams

Palstalle saatiin kiva muutos, nyt saan lisättyä suurempia kuvia ja se on mun blogille superi ja kauan kaivattu juttu!

Kuvassa turkkilaiset mopopojat huristelemassa tukka putkella ja Siden apollotemppelin rauniot...

Kommentit

Mayo (Ei varmistettu)

Jes, isot kuvat on tosi mahtava juttu!
Sulla kun ne vielä ovat aina niin ihania <3

http://mayopic.blogspot.fi/

NannaK (Ei varmistettu)

Tosi kivoja nää isommat kuvat! :) Vielä kun tuo nimi-juttu olisi parempi, musta oli ainakin kiva kun siihen sai linkin blogiin - sitäkin kautta olen löytänyt vaikka mitä kivoja lemppareita :)

VIIRU (Ei varmistettu)

hei, kiva kun tulee isommat kuvat, mut saisitko mitenkään laitettua et sun vanhan blogin kuvatkin näkyisi? Toivottavasti oli kiva loma ja tervetuloa suomeen! :)

KKKK (Ei varmistettu)

Eikös Turkki ole kuuluisa siitä, että äijät huutelevat siellä rivouksia pohjoismaisille vaaleille naisille? Se on ainakin minut pitänyt poissa maasta tähän asti. Espanjassa ja Italiassa ei ainakaan sellaiseen juuri törmää.

Iinaliina (Ei varmistettu)

Itse Turkissa asuneena ja Italiassa matkailleena rohkenen olla eri mieltä kanssasi kkkk, joskus voi olla hyvä avartaa maailmankuvaa.. Ja jopa lähteä turistirantoja edemmäs. Mut jokainen tyylillään

Sar (Ei varmistettu)

Olitteko te Sidessä? Me ollaan matkaamassa Alanyaan kesällä ja eka Turkin matka... Onko antaa vinkkejä? :))

Coco
Coco Sweet Dreams

Mayo, aww. kiitti kamu!

NannaK, joo täytyy viilata sitä. Yksi idis on että kirjautuu Lilyyn ja sitä kautta...

Viiru, ainiin. Yritän muistaa selvittää mikä mättää.

KKKK, eikö ensin kannattaisi ottaa selvää asiasta? ;) Itse en ole sellaiseen törmännyt, varmaan riippuu paljon minne päin matkustaa. Tiedän myös suomalaisia naisia jotka lähtevät maahan ihastelemaan turkkilaisia miehiä. Anyway, Turkki on kertakaikkiaan kaunis maa - pidän maan fiiliksestä. Niin ja jos kaupunkilomalle haluat niin Istanbul on yksi ehdokas.

Iinaliina, naulan kantaan. Matkailu, pieni yleissivistys ja avarakatseisuus tekee hyvää monelle.

Sar, joo Sidessa. Jo toistamiseen. Haluttiin vaan loma isolla L:llä ja Side (Kumkoyn -alue) oli meille paras valinta lasten kera. Meidän hotsku oli Seamelia Beach ja ranta hyvä. Alanyassa olen ollut pari kertaa mutta siitä on jo aikaa, enkä muista mitään. Veneretki oli yksi kiva juttu siellä - sen muistan. Euroilla muuten oltais pärjätty koko loma, eli ei tarvi paljoa vaihtaa rahaa. Taxikuskien kanssa kandee jo etukäteen sopia hinta, myös Dolmus-bussit ovat käteviä liikkumiseen.

Kommentoi