Tervetuloa Windows 8

Coco Sweet Dreams

Vietimme upean illan torstaina Microsoftin Windows 8 tapahtumassa Tukholmassa. Olen aika digityttö ja työni puolesta kulutan paljon aikaa tietokoneen äärellä, juurikin PC:n parissa. Windows kasista löytyy kaikki vanhojen versioiden toiminnot, hieman erinäköisiä - helposti kuitenkin löydettävissä. Itse olen hyvin visuaalinen ihminen ja pidin tästä versiosta todella paljon sen nuorekkaan ilmeen ja selkeyden takia. Vanhemmat versiot ovat olleet ehkä vähän liian toimistomaisia ja tylsiä. Tämä on aika suuri harppaus siitä vanhasta ilmeestä.

Illan aikana saimme rauhassa tutustua Windowsiin ja meitä opastettiin kädestä pitäen. Listasin muutaman suosikkini:

Taiteilijana pidin todella paljon ilmaisesta Freshpaint -sovelluksesta. Herttainen Christine Bell esitteli tämän minulle ja innostuin vähän maalaamaan. Tekniikka on niin ihmeellistä, tämä sovellus osasi jopa sekoittaa värejä ja oli hyvin helppo käyttää. Näen jo kivoja mahdollisuuksia tämän käytössä blogia ajatellen.

Windows 8:ssa saa myös lapsille oman käyttäjäpuolen, eli lapselle voi asentaa muutamia pelejä joita hän voi pelata sekoittamatta koko konetta. Lapsi pystyy kirjautumaan koneelle omalla kuvasalasanalla.

Kolmas suosikkini oli ilmainen SkyDrive, jolla voi käyttää tiedostoja ja jakaa valokuvia missä tahansa. Otat esimerkiksi kuvan kännykällä ja kuva siirtyy automaattisesti tietokoneeseen. Näin bloggaajan näkökulmasta todella hyödyllinen!

Loppuilta me kuunneltiin musiikkia, puheita ja nautimme mukavasta illasta. Erityiskiitos Majlle, Lauralle ja koko Microsoftin porukalle + vieraileville tähdille. Oli ihan huippu ilta!

Kommentit

AD (Ei varmistettu)

Windows 8 on täyttä roskaa verrattuna Applen iOS:iin. Varsinkaan pc-käytössä 8 ei toimi. Palikat ovat kuolleena syntynyt ajatus. Mitä luovaan työhön tulee Apple päihittää Windowsin 10 - 0 puhumattakaan käyttäjäkokemuksesta.

Täällä ilmottautuu yksi tyytyväinen uuden Windows 8:n käyttäjä! Kiitos tästä raikkaasta näkökulmasta ja esittelystä aiheeseen. Tämä on kyllä kaivattu vaihtoehto Omenalle! Näissä uusissa laitteissa on varmaan monelle meistä seikkailtavaa ja tutustuttavaa.

Samalla kiitos ihanasta blogista! Innolla seurailen remonttinne etenemistä ja jännityksellä odottelen lopputulosta! :)

Vierailija (Ei varmistettu)

PC = Personal Computer

Kommentoi