Tiistain tähtihetket

Coco Sweet Dreams

Lämmin suihku, suosikkituotteita ja aurinkoa kohti...

Tiistai lähti käyntiin sillä kun kattoikkunasta pilkotti pilvetön taivas. Rakastan sellaiseen heräämistä. No me syötiin pikaisesti aamupala ja käytiin suihkussa. Päivittäin käytän muuten noita Aussielta saatuja Miracle Moist hiustenpesuaineita - ne tuoksuu niin namilta. Pyyhekuiviin hiusten latvoihin levitin marokkolaista Lee Staffordin öljyä ja kasvoille levitin tuota blogin kautta saatua Nivean Q10 päivävoidetta. Ainakin omalla sekaiholla toimii tosi hyvin ja tämä on myös hyvä meikin alla. Näillä eväillä lähdettiin auringonpaisteeseen. Ilman sitä meikkiä - love it!

Matka kävi mummulaan ja heidän viime syksynä uusitulle suurelle terassille. Terassissa on käytetty sellaista leveää lankkua ja se näyttää tosi kivalta. Me vaan leikittiin siellä ja siemailtiin mustikkapirtelöä. Poika luki autolehteä ja mä sisustuslehteä. Meillä oli tosi kivaa! Äitiyslomalla on tosi kivaa!

Kommentit

Mm (Ei varmistettu)

Heippa Coco, Kuulostaa aivan ihanalta, hetken jo tuntui kun täällä Lahdessakin olisi aurinko paistanut ja olisin kotikonnuilla mummolassa! Tämä on todellakin hyvän mielen blogi ;) Aurinkoa!

CarpeDiem Ellu (Ei varmistettu)

Moro, Kiitos ihanasta blogista ja piristävän kauniista kuvista. Ah, odotan itsekin tuota äitiysloma aikaa, vaikka ei ole vielä vauvan aikakaan edes ja minusta on hienoa, kun tuntuu että otat äitiyslomasta kaiken irti! Niin sitä pitääkin!

Pippa (Ei varmistettu)

Kauniita kuvia taas... Ihanan näköistä pirtelöä ja "karvamukit"! Meillä oli noita kotona aikoinaan, ihan tulee lapsuus mieleen ;)

sofia! (Ei varmistettu)

coco, sä olet aivan ihana bloggaaja!! sun postauksista tulee aina hyvä mieli, tänään erityisen:) kiitos kauniille bloggaajalle kauniista blogista<3

Iina ! (Ei varmistettu)

Oli ihan pakko käydä ostamassa aussien shampoo&hoitoaine, autokin tuoksui ihanalle kun putelit oli hetken aikaa ollut siellä.. Innolla odotan ekaa kokeilua ! :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei Coco, yritin sun vanhasta blogista etsiä vastausta, mutten millään löytänyt. Mikä mahtaa olla sen sun ihanan Korsin kellon malli?:)

Gloria (Ei varmistettu)

Oi, meillä oli lapsena kotona juuri nuo lasit juomalaseina jossain vaiheessa! :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei!
Hienoja kuvia, kiitos! Saisinko udella, että mistä olet löytänyt tuon 2 rivisen pyyhetangon?

Kommentoi