Tilannekuvaa ja tulevaa

Coco Sweet Dreams

Terve taas!

Meidän viikonloppuun on kuulunut vaikka mitä!

Olen ollut aika tehotäti, innostuin vielä myöhään lauantai-iltana tekemään kukka-asetelmia tulevaa hääkukkapostausta varten. En siis ole menossa naimisiin, olen vain intsinä kaikista juhlista, erityisesti häistä. Kaikenlainen suunnittelu ja haaveilu on niin minua.

Pihalla oli aikamoinen show, kukkia lensi toisensa jälkeen ja asetelmat vaihtuivat tiuhaan. Projekti venyi ihan yöhön saakka ja noin alkuviikosta saatte nähdä lopputulokset. Toivottavasti saatte sitten inspiraatiota juhlaan kuin juhlaan.

Uusi tuttavuus: Kettlen Sea Salt & Balsamic winegar - sipsit, ehkä parasta mitä tiedän. Jos tykkäät etikkasipseista, näitä tulet rakastamaan!

Käyn vieläkin vähän ylikierroksilla, viikonloppu viuhahti ohitse ihan tuosta noin vaan. Huomenna koittaa taas arki ja tutut kuviot. Nyt pillit pussiin ja uutta viikkoa kohti.

Kaiken juhlasuunnittelun keskeltä, kaunista yötä te siellä!

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Moi! Mistä matto on kotoisin?

Coco
Coco Sweet Dreams

Moikka!

Olen tilannut maton noin pari(?) vuotta sitten piironki.fi -nimisestä nettikaupasta. Tsekkasin, ettei näitä mattoja enää ole, mutta Ikeasta löytyy vähän vastaavia, tosi ihan eri koossa: http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/20230632/ toinen vaihtoehto ois tämä: http://www.ellos.fi/jotex/plain-muovimatto-130x190-cm/272091 <--koon puolesta parempi! Aika kiva muutenkin.

Noi muovimatot on tosi kivoja just ulkona. Pappelinan matot on tietty yksi vaihtoehto, tosin aika tyyris.

inkkudaa (Ei varmistettu)

hei mistä tuo matto on ostettu? olen ostanut samanmoisen erivärisenä joskus kirpputorilta, enkä ole saanut selvitettyä sen alkuperää.. osaatko siis auttaa?

Coco
Coco Sweet Dreams

Matto on tosiaan tilattu noin pari vuotta sitten piironki.fi -nimisestä verkkokaupasta. Nyt en enää löytänyt vastaavia heidän valikoimastaan.

DragonflyElisabeth (Ei varmistettu)

Mielestäni Indiskassa oli samantyylinen matto ainakin viikonloppuna :) Se on ihana!

xxx
E
http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

Coco
Coco Sweet Dreams

Ainiin, siellä taitaa olla myös! Ajattelin ehkä ostaa noita lisää, niin saa ulos ruokapöydän alle, paljon mukavampi niin.

VIIRU (Ei varmistettu)

Ihania mattoja molemmat kiitos cocolle ja dragonflyille vinkeistä, en tiedä teistä, mutta kesä sisutus
on tehty ja nyt voi nauttia ja mulla on ajatukset jo syksy sisustuksessa, aijon hankkia nyt kesällä joten onpahan sitten syksyn saapuessa jo valmiina, mä olen aina etu ajassa näissä asioissa, heh
tilasin jo syksyksi takinkin : ) mites coco mitkä ovat sinun kesän sisustuksen kulma kivet vai onko
kenties jo syksyäkin mietitty??? Viikon in on kiva juttu, mutta entäs jos tekisit postauksen
nuista, miltäs se teidän pojun huone näyttää siitäkin kyselen aina, kun niin kiinnoistais :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Heippa ihana Viiru! Mun kesän sisustus on kevyt, olen karsinyt kaikenlaista tekstiiliä pois, mattojakaan ei ole muuta kuin pakollinen eteisessä. Pojan huoneesta teen pian juttua - se on vielä vähän kesken, mutta peruspilarit voin esitellä! Voin myös toteuttaa ton Sisustuksen Kulmakivet -jutun, tätä täytyykin ihan pohtia. :)

Kommentoi