Tilataidetta kotiin

Mursin melkein isovarpaani tuon kivilohkareen kanssa tuhteeratessa mutta sainpas tuon veistokseksi kaavailemani kiven kotiini ilman sen suurempia kolhuja.

Tälläiset veistokset sopivat myös hyvin sisustuspilareiden eli podiumien päälle. Sellaisen tekee helposti itsekin, siitä vaikka seuraava projekti, kunhan edelliset tulevat päätökseen.

Juuri nyt rakentelen boheemia oleskelupaikkaa olohuoneeseen, sopii hyvin rentoon sisustustyyliini. Olen kovin ihastunut mataliin sohviin ja samettiin, sellaisia on vaikea löytää tämän hetken markkinoilta. Minulla oli jo ennestään lapsuudenkotini sänkyni laatikko olemassa, joten vaiva ei ollut sen suurempi. Sohvatyynyt ovat Ikeasta ja ne päällystän harmaalla samettikankaalla.

Tästä diy-sohvasta tulee mieleen vähän 70-luku, jonka tyylisuuntaa fanitan suuresti. Tämä on vielä täysin kesken, kuten kuvastakin näkee, joten otan sitten parempia kuvia, kun kalusteeni on täysin valmis. En muista koska olisin viimeksi puuhannut kotona näin paljon kaikenlaista, joskus sitä innostuu ja se on menoa sitten.

koti sisustus
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *