Toimistoasussa

Coco Sweet Dreams

Miksi pukeutuminen on välillä niin vaikeaa? Pukeutuisin tästä syystä mieluiten mekkoihin, sillä ne ratkaisevat ongelman mitä laittaa ala-tai yläosaksi. Jumpsuitit eli haalariasut ovat myös ihanan helppoja. 

No kerrankos löysin kivan asun Zaran alennusmyynneiltä, jota voi käyttää näin yhdessä tai erikseen, veikkaan, että vaatepaastosta huolimatta tämä oli hyvä ostos vaatekaappiini. Housut sopivat hyvin valkoisen t-paidan kanssa tai paita farkkujen kera. Riippuen siitä puetko lenkkitossut vaiko korkokengät muuttuu asun olemus heti kertaheitolla.

Minä olen enemmänkin lenkkareiden perään. Oletteko muuten kuulleet jo viime syksyllä pinnalla olleesta "ugly dad shoe" -trendistä. Näyttää siltä että tämä trendi jatkuu tänä keväänä, ennustaisin. Varsinkin Balenciagalla on näitä massiivisia lenkkareita, jotka on nähty esimerkiksi tämän neitokaisen jaloissa.

/Outfit from Zara

Kommentit

MarikaJohannaP
Hey girl

Alkaa tuntua että noi ugly dad lenkkarit on mun seuraava hankinta :).

Coco
Coco Sweet Dreams

Mäki haluun! :D

OutiM (Ei varmistettu)

Hei. Kiitos ihanasta blogistasi. Se on niiden harvojen joukossa joita olen vuodesta toiseen jaksanut seurata. Mutta miksi et enää näytä kasvojasi kuvissa?

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitos Outi, todella kiva ja kunnia kuulla.

Minusta on kiva laittaa kuvia, joissa kasvoja ei näy... minä näen sellaiset kuvat toisinaan kiinnostavimpina. 

Kommentoi