Toivekollaasi

Coco Sweet Dreams

Mainos

Poimin muutaman tuotteen *Stockmannin Hullut Päivät -katalogista, aika ihania!

Kaipaan lisää väriä meidän kotiin, toisaalta olen ikionnellinen että olen valinnut vaaleita sävyjä. Ne rauhoittaa kiireistä mieltä. Oranssi on yksi väreistä jota haluaisin kotiin hyvin pieninä yksityiskohtina. Esimerkiksi kaunis oranssinen rasia (tyyliin Hermes) kirjahyllylle tai asetelman seuraksi tv-tason päälle. Missonin oranssi rahi sopisi myös loistavasti takkahuoneeseen, antaisi tilaan ihan uutta ilmettä.

 

Flos Splügen Bräu -riippuvalaisin, sopisi meidän keittiöpöydän yläpuolelle killumaan -kaksin kappalein. Hopea on taas alkanut kiinnostamaan ja tämä Flosin yksilö olisi ihan täydellinen.  HAYn Minimal pussilakanasetti on jo pitkään ihastuttanut minua. Rakastan tuota ruutukuosia. Linumin puolipäiväpeite sopisi HAY:n pussilakasetin kaveriksi täydellisesti. Missonin rahi meidän takkahuoneeseen. Artemide Tolomeo lattiavalaisin. Meiltä ei vielä löydy yhtäkään lattiavalaisinta, ne kuitenkin antavat kotiin tunnelmaa. Missonin pyyhkeet, näitä ei voi koskaan olla liikaa. Ikisuosikkini.

Onko jotain erityistä mitä te menette hakemaan vai kierrättekö koko tapahtuman kaukaa? :)

*Tämä postaus sisältää mainoslinkin.

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

kivannäköisiä juttuja! jäin miettimään sitä, että saako stokkalta missonin pyyhkeitä? itse en ole löytänyt.

Coco
Coco Sweet Dreams

Vierailija, no nyt ainakin saa. En ole ihan varma kuuluuko nämä muuten perusvalikoimaan, en ole ainakaan täällä Turun päässä ennen nähnyt...

HelenaK

Kiinnitin myös huomion tuohon Artemiden valaisimeen. Sen kun saisi kotia koristamaan, ai ai! Mutta tällä kertaa ostokset taitavat olla käytännöllisemmästä päästä, Tempur-tyynyä ja Tripp Trapp syöttötuolia :)

Julia LK (Ei varmistettu) http://accordingtojlk.blogspot.fr

Kääks HAYn pussilakanat hullunhalvalla. Syöksyin heti nettikauppaan, mutta loppu olivat :'( Niistä kyllä tykkään, parhaat unet!

Katerina Alezandra (Ei varmistettu) http://katerinaalezandra.blogspot.com

Ihania juttuja olet poiminut! Joka kerta i selaan kuvaston innoissani heti sen kolahdettua postilaatikkoon! :)

http://katerinaalezandra.blogspot.com

myynen (Ei varmistettu)

ihan nauru pääsi, kun näin kollaasisi - juuri tismalleen kaikki mitä itsekin olin laittanut hiirenkorvalle kuvastosta ja muutaman jutun kävin kotiinkin hakemassa tänään. great minds think alike ;) upeasti antaa kyllä väriä tuo rahi näin kevään korvalla valkoiseen kotiin! Helsingin tavaratalon valikoimaan kuuluu muuten Missonin pyyhkeet valikoimaan noin muutoinkin, ehkä tulevat vielä Turkuunkin siis.

olen tässä muutaman vuoden ihanaa blogiasi seurannut, mutta koskaan en ole rohjennut kommentoimaan - nyt oli jo korkea aika ja ajattelin kysäistä pientä juttua samalla, kun meillä on työhuoneen sisustus käynnissä. muistan lukeneeni, että sinulla on ihana HAYn About a Chair työtuolina, oletko ollut tyytyväinen? itse punnitsen kovasti sen ja DSW:n välillä. jotenkin dsw:n puiset jalat houkuttaisivat lämmöllään vaaleaan kotiin, mutta Haynkin on niin kovin kaunis yksinkertaisuudellaan...

ps. ensimmäisiä kertoja vuosia sitten, kun blogisi löysin ja olin unohtanut sen auki mieheni kysyi illalla, että olenko pitänyt salaa blogia kun kotimme oli lähes kopiot toisistaan :-D meillä on jopa samanlaiset ihanat kierreportaat, kun teillä oli!

SarrVierailija (Ei varmistettu)

Tripp trapp tuolia täällä hamuttiin aamu kasilta netin välityksellä, mutta olin liian hidas. Menivät 3 minuutissa. No ei auttanut kuin lähteä paikan päälle ja nyt oma on tilattuna :) Tarttuihan siinä sitten samalla muutama muukin juttu mukaan ;)

Linnea (Ei varmistettu)

En löytänyt Linumin puolipäiväpeitettä mistään? Oliko se mikä päivä myynnissä? Saisiko linkkiä tähän tms? Kuuluuko perusvalikoimaan? Nätti!

Coco
Coco Sweet Dreams

HelenaK, mä pidän myös tosi paljon tuosta valaisimesta, se on aika klassikko.

Julia LK , mä niin haaveilen myös noista. Sellaiset pinkit liukuvärjätyt ois muuten aika hienot myös.

Katerina Alezandra, jeps. Hulluissa Päivissä on jotain taikaa.

myynen, Kiitos kun kommentoit! <3 Hayn tuoli on ihana, siinä on hyvä istua ja ihan kelpo työtuoli. Ei ehkä ihan kokopäiväiseen puurtamiseen mutta on ok. Meillä on vaan käynyt sellainen, että mun poika on pyörinyt siinä ihan liikaa ja jokin on nyt mennyt tuolissa vinksalleen, se keikkuu hassusti. Eli ei kannata pyöriä liikaa tuolissa, en mä kyllä ajatellut et pyörisitkään ihan hulluna. ;) Anyway, mun mielestä Hay ois kivempi - ei niin tunnettu ja muotokieleltään tosi kaunis. Niitähän on vaikka mitä vaihtoehtoja tosta About a Chairista - johonkin saa pehmeän istuinosan jne. Myös jalkavaihtoehtoja on monia.

SarrVierailija, no meni aika kuumille kiville syöttötuolit. Meillä on toi Tripp Trapp kans, se on hyvä ja tukeva.

Linnea, päiväpeite tais olla keskiviikon kohdalla. Onkohan se nyt sitten loppu. Muistelen et Linumin tuotteet kuuluvat perusvalikoimaan. Linumia löytyy myös täältä Turusta Sisustuksen Koodista, ehkä heiltäkin vois kysellä....?

 

Vierailija (Ei varmistettu)

kiitos Coco vastauksesta &lt;3 meillä saattaa nimittäin olla yksi pieni 3 v. pojan alku joka voisi nauttia tuolilla hulluna pyörimisestä eli hyvä neuvo! ;) täytyy ehdottomasti kyllä funtsata kaikki Hayn vaihtoehdot tarkkaan läpi vielä nimittäin itseänikin pikkuisen on mietityttänyt, kun dsw on niin pinnalla jotenkin että tuntuu löytyvän joka kodista.

Kommentoi