Toivomuksia

Coco Sweet Dreams

Nyt on tilaisuus esittää toivoita tulevista postauksista!

Mitä te toivoisitte, entä mitä voisi olla vähemmän? Haluisitko jostain tietytystä sisustusaiheesta juttuja, vai naposteleeko ruoka-aiheiset jutut enemmän? Kiinnostaako hyvinvointi ja vähän syvällisemmät postaukset? Asukuvat tai kotiesittelyt? Haluaisitteko kuulla enemmän elämästäni, työstä tai lapsista?

Kommenttiboxi on nyt teidän!

Arvon vastanneiden kesken pienen laatikollisen luonnonkosmetiikkaa ja herkkuja. Joten hit me!

/now it's your time to make some wishes! Let me know what you want to read or/and get inspired by me. Thanks!

Kommentit

lottass (Ei varmistettu)

se on hassua, että oikeastaan ihan arkiset ja tavalliset jutut kiinnostaa aina vaan tosi paljon! asukuvat on aina tosi pop. hyvinvointivinkit lähtee melkein aina jonkinasteiseen testaukseen. ja syvällisetkin tekstit on hyviä. eli aikalailla kaikki se mitä tuossa kyselit, ne kiinnostaa. sisustuspostauksia on ollut viime aikoina ehkä muihin nähden enemmän, joten muut aiheet saattais tässä kohtaa kiinnostaa enemmän :)

korhoanna
Kaunis arki

Blogisi on täydellinen juuri tällaisenaan. Kaikkea sopivassa suhteessa! Cocoismit ovat yksi hyvä esimerkki, niin herttaisia :) Jatka samaan malliin!

silja sofia (Ei varmistettu) http://siljasofia.blogspot.fi/

Sun blogi on kyllä hyvä just sellaisenaan, mutta ehkä eniten kiinnostaa hyvinvointi- ja asujutut ja tietty sun arkielämä! :)

Laurs (Ei varmistettu)

Moi! Sisustusjutut on lähinnä sydäntä, mutta myös kaikki hyvinvointiin liittyvät jutut :) Huomaan kokeilevani enemmän uudenlaisia ruokajuttuja, joten hyvät simppelit reseptit on myös oikein tervetulleita. Sun työstä en tiedäkään mitään, voisipa sekin olla mielenkiintoista!

-heini- (Ei varmistettu) http://www.villah.fi/

Sulla on niin ihana ja kaunis blogi! Tänne on kiva tulla. Toivon erityisesti asu-, puutarha ja ruokapostauksia. Niistä saa niin paljon inspistä. Ihanaa kesänalkua!

pauliinae (Ei varmistettu)

pidän sisustusjuttujesi lisäksi ruokaohjeista joita olet täällä jakanut jonkin verran! niitä voisin toivoa lisää! <3 kiitos kauniista blogista!

suhmura (Ei varmistettu)

Sulla on on jutut hyvässä balanssissa :). Yleensä mua kiinnostaa eniten sisustus-, ruoka-, puutarha- ja lapsiaiheet.

adele (Ei varmistettu)

Tykkään paljon sellasista hetken fiilispostauksista! Mikä saa just sillä hetkellä hymyn huulelle:) niistä saa itsekin paljon positiivista energiaa

Nelle (Ei varmistettu)

Vähemmän ruoka- ja sisustuspostauksia, enemmän asupostauksia!! Siinä mun toive :)

Nannil (Ei varmistettu)

Blogiasi luen päivittäin, Olet sisustus- ja vaaterintamalla ihan mun nro 1. inspiraation lähde! Blogisi tyylikkyys, tietynlainen seesteisyys luo itsellenikin mielenrauhaa. Turkulaisten ja pilke silmäkulmassa plussaa.

Tätä olen kaivannutkin, eipä ole tullut vain hihkaistua kommenttia aikaisemmin toiveista. Arkiset asiat kiinnostavat: perhe, työ, lapsiarki.

Nannil (Ei varmistettu)

Ja näin kesän korvilla tietty puutarha- ja terassijutut! Sain mahtavan idean viime vuonna vaaleista kivistä vanhan puun juurelle, ihastuttavaa!

Mahina (Ei varmistettu)

Muoti ja tyyli ehdottomasti enemmän. Ne sinulla on hallussa ja niissä on kivasti persoonallista twistiä. You go girl!

MariaK (Ei varmistettu)

Minua kiinnostaa kuulla enemmän arjestasi ja työstäsi, tietysti niiltä osin mitä haluat täällä jakaa. Myös ruoka-aiheiset postaukset ovat kiinnostavia.

kevät (Ei varmistettu)

Sinulla on ihana blogi. Kiitos siitä! Minua kiinnostaa terveyteen ja hyvinvointiin liittyvät jutut. Sinulla on myös hyviä pohdintoja elämästä. Asukuvasi ovat inspiroivia.

EricaK
EricaK

Sinulla on täällä aina kaikkea kaunista, arkikin olisi varmasti sinun kuvaamanasi kaunista katseltavaa (ja luettavaa) :)

Nansku (Ei varmistettu)

Olen saanut aivan valtavasti inspiraatiota kotiin sun sisustusjutuista. Mun mielestä sopivan "sekaista" eikä kaikkia tavaroita asetella just suoriin riveihin on juuri se juttu :) sisustusaiheisia postauksia olisi kiva saada enemmän ja varsinkin kesän koittaessa pihajuttuja! Aivan ihana blogi <3

Idalotta (Ei varmistettu)

Vaate- ja ruokajutuista tykkään, niitä voisi olla enemmänkin. Tällaisenakin ihana blogi :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei! Ruokajutut kiinnostaa, kaikki sun reseptit on olleet toimivia ja herkullisia :) Myös asuasioita toivon,tyylisi on kaunis. Turun parhaat raflat, kahvilat, putiikit ja muut sun mielestä tärkeät paikat olisi kiva kuulla myös! Kiitos :) Aurinkoista kesää! -kaarina

RiikkaPe (Ei varmistettu)

Kiitos blogistasi! Mua kiinnostaa kauniit ja simppelit reseptit, joita sulla on ollutkin. Ja ehkä lapsistasi voisit postailla enemmänkin; kiinnostaa, kun itselläkin juuri hiukan nuoremmat lapset. Ja ajankohtaisia menovinkkejä tapahtumiin ja kiinnostaviin paikkoihin:)

Tiksu (Ei varmistettu)

Haluaisin lukea ajatuksistasi arjessa. Kaipaisin ehkä lisää syvällisempiä pohdintoja. Tykkään kuitenkin myös nykyisestä tyylistäsi!

Larppis (Ei varmistettu)

Kaikenlainen life style-tyylinen juttu kiinnostaa. Mun mielestä sun blogi on tälläkin heltkellä mukavan harmoninen, monipuolinen ja visuaalisesti kaunis. Monipuolisuus on aina hyvästä :)

Eea (Ei varmistettu)

Minä toivoisin hiuspostauksia. Miten laitat hiukset arkena tai juhlaan, ehkä jopa videolla? :)

LauraE (Ei varmistettu)

Hei,
Blogisi on ihana! Sitä on kiva lukea, koska teksteistä huokuu vilpittömyys. Katselen myös mielelläni kauniita valokuvia, joita otat. Kiinnostaisi lukea puutarhajuttuja ja puutarhaan liittyviä sisutusvinkkejä.
Aurinkoista kevättä!

T. Laura

Jensber (Ei varmistettu)

Kivat simppelit ruokaohjeet on suosikkeja, sekä kaikki kauniit kuvat. Lisää juttuja työstä, arjesta ja lapsista saisi tulla. Ihanaa kesää! :)

Jke (Ei varmistettu)

Asukuvat ovat ihania! Nyt haluaisin tietää, mikä se ihana valkoinen hapsuasia on, mitä olet viime aikoina käyttänyt? Myös kosmetiikka- ja arkipostaukset kiinnostavat. Blogisi on esteetikon mieleen ja siitä tulee hyvälle mielelle.

Ilonakki (Ei varmistettu)

Blogisi on kyllä jo valmiiksi tosi persoonallinen ja sympaattinen. Jutut on hyvässä balanssissa, vaikka tykkäänkin eniten sistus- ja vaatejutuista. Jos haluat jotain kehitysideoita, niin sellainen "viikon ostostärppi" -postaus voisi olla hauska. Se voisi koskea mitä tahansa: pukeutumista, sisustusta, puutarhaa, kosmetiikkaa tai jopa ruokaa, mutta olisi jollain tavalla aina ajankohtainen, hyvä tarjous tai vastaava.

Ihanaa kevättä!

xx Ilona

Koilis (Ei varmistettu)

Sisustus, koti, asut, työ, siinä onkin jo valtavasti postattavaa!

Meri80 (Ei varmistettu)

Heippa! Blogisi on yksi suosikeistani, kaunis, inspiroiva ja harmooninen :) Ja kuvasi ovat kauniita! Asupostaukset ovat kivoja,niistä saa ideoita omaan pukeutumiseen. Minusta olisi myös kiva lukea ihan tavallisesta arjesta, töistä, lapsista ja näiden kaikkien pyörittämisestä. "Päivä kanssani" postaukset ovat kivoja :) Mtillainen on sinun perustiistai? Mikä tekee arjesta mukavaa ja iloista? Kaunis kiitos Sinulle ja mukavaa viikkoa :)

Saanukka (Ei varmistettu)

Tykkään hirveästi "päivä Cocon kanssa"-postauksista. Niin ja ihan niistä arkipäiväisistä jossa on sitä tavallista arkeä. Kaikenkaikkiaan blogisi on ollut lempparini jo monta vuotta! ❤️

apple (Ei varmistettu)

Ruoka-aiheiset jutut kiinnostaa, sulla on aina niin ihania ja helposti toteutettavia reseptejä :) Myös vaate- ja asujutut kiinnostaa näin kesän kynnyksellä.

Stiinae (Ei varmistettu)

Hei & kiitos vallan ihastuttavasta blogistasi (sekä hyvää fiilistä pursuavista snapeista!) :)

Blogissasi parasta antia ovat lifestyle-postaukset, joissa kauniiden kuvien kera kerrot ihan tavallisista, arkisista jutuista laidasta laitaan. Sisustusjutut eivät myöskään ikinä petä – ihailen kepeää ja harmonista tyyliäsi.

Kuplivaa kesää Coco!

Meemu (Ei varmistettu) http://www.helmeriinala.blogspot.fi

Sun blogi on ihana juuri tällaisena! Mutta sisustusideat ja kosmetiikkajutut kiinnostaa ehkä eniten. Ja tietenkin ruoka on aina hyvää!

Tiha (Ei varmistettu)

Ehdottomasti kotipostauksia !! Niitä odottelen aina todella kovasti :)

Anskuuu (Ei varmistettu)

Ruoka ja sisustusjutut kiinnostaa eniten! Myös postaukset tavallisen arjen keskeltä ovat mieluisia. Ihana blogi!

Larppa (Ei varmistettu)

Arkielämän postaukset ja ruokaohjeet kiinnostaa sekä matkavinkit.

Japppe (Ei varmistettu)

Moikka! Parhaita on sisustusjutut: kuvat uudesta järjestyksestä, uusista hankinnoista tai ideoista. Myös pohdinnat ovat mielenkiintoisia cocoismeja unohtamatta! Pidät aika hyvin yksityisyydestäsi kiinni ja se on okei, mutta jos haluat raottaa enemmän "yksityisyyden verhoa" niin totta kai olisi kiinnostavaa kuulla mitä lapsille kuuluu ja työrintamalle jne. Ja hei, kiinnostais myös miltä teidän talo ulkoa näyttää! Vanhempani asuvat nimittäin samanikäisessä talossa ja olisi hauska nähdä, millaisia erilaisia modaus vaihtoehtoja on olemassa :)

MT (Ei varmistettu)

Hei :) Toivoisin kovasti asukuvia, rakastan tyyliäsi! Osaat yksinkertaisesta vaatteista tehdä tosi tyylikkään asun :) Muutenkin arkiset jutut on aina kiva lukea, esim. päivä Cocon kanssa.
Hyvää loppukevättä :)

-MT-

MinkaPK (Ei varmistettu)

Blogisi on oikein kaunis ja usein inspiroivakin. Pidän itse erityisesti asukuvista, mutta kyllä kaikki muukin kiinnostaa. Mutta yhtä asiaa toivoisin erityisesti, sillä vaikka blogistasi pidänkin, ei se ole vakituisella lukulistalla. Tämä johtuu siitä, että blogisi kautta jäät hyvin etäiseksi. Vaikea hahmottaa, kuka olet ja miksi blogia kirjoitat, teetkö jotain muutakin? Ehkä olet näistä kertonut aiemmin, mutta olen vähän huono selailemaan kymmeniä tai satoja postauksia taaksepäin. Eli kuka tätä blogia pitää, se kiinnostaa! Muuten kiitos kauniista blogista.

KatiJ (Ei varmistettu)

Blogissasi on kivasti kaikkea. Kotipostauksia odotan eniten. Olisin vielä kiinnostunut lukemaan enemmän pihapostauksia näin kevään/kesän kuluessa. Pihasta olet jo monta postausta tehnytkin mutta kokonaisuus on jäänyt jotenkin näkemättä. Kaunista kesää toivottelee, Kati

Marella (Ei varmistettu)

Nautin blogisi upeasta visuaalisuudesta ja ajatustesi virrasta aiheesta kuin aiheesta. Ruoka, matkat, muoti/tyyli, musiikki, hyvinvointi ehkä etusijalla kuitenkin. Monesti saan inspiraatiotakin täällä. Arvostan myös sitä, että pidät tietystä yksityisyydestäsi kiinni. Siitä huolimatta et tunnu mitenkään etäiseltä vaan voisin hyvinkin kuvitella, että juttu lähtisi heti luistamaan, jos jossakin törmäisimme : )

iinapauliina
IINANMUURI

Oon tykännyt tosi paljon viime aikoina suunnasta, jota oot blogin kanssa ottanut. Sun persoona tuntuu tulevan kirjoituksistasi paremmin esiin. Kaikenlaiset random pohdinnat on parasta luettavaa, joten niitä lisää - ihan sama liittyykö ne sit arkeen, juhlaan, ystävyyteen, perheeseen tai mihin vaan.

Rvmmmm (Ei varmistettu)

Näin kesän kynnyksellä haluaisin lukea pihasuunnitelmista, kuten kesäkukista, kasveista ja muista istutuksista.

Vierailija (Ei varmistettu) https://islakahdenkesken.blogspot.fi/2016/03/pahan-puhuminen.html

- näinkin on jo hyvä!

ihanaa viikkoa!

Maria/Dejiss (Ei varmistettu) http://dejiss.blogspot.com

sun kirjoitustyyli on ihana !! ja sisustusjutuista tykkäilen kovasti :) mutta kaipaisin lisää asujuttuja, sun tyylissä on meinaan sitä jotain ja olis kiva nähdä sitä lisää !!

kiitos kivasta blogista :)

xx

tunne (Ei varmistettu)

Mua kiinnostaa ruokajutut. Ihanat kuvat ja yksinkertaiset reseptit. <3
Toisaalta..kaikki sun postaukset sisältävät aina inspiroivia kuvia. :)

mmie (Ei varmistettu)

Tykkään blogistasi tällaisenaan, mutta ihanaa olisi kuulla sinun kuulumisia ja normaalia arkea. <3

Heidiellen (Ei varmistettu)

Kauneusaiheiset postauksesi on ollut ihania, mutta myös pohdinnat ja arkipostaukset ovat tervetulleita! :)

katerina81 (Ei varmistettu)

Arki, lapset, koti, Turun seutu, puutarha, ruoka ja matkailu kiinnostaa kovin.

Vilma1 (Ei varmistettu)

Blogiasi tulee luettua viikottain ja eniten itseäni kiinnostavat sisustukseen, pihaan ja hyvinvointiin liittyvät asiat. Olen saanut hyvän idean blogistasi terassin reunuksen tekemiseen liuskekivien avulla. Taidan sen toteuttaa tänä kesänä uuden terassin viimeistelyyn!
Pidän tyylistäsi kirjoittaa ja syvällisemmätkin asiat osaat tuoda ilmi meille lukijoille.. Kiitos siitä! :)

Mil (Ei varmistettu)

Blogisi aihepiirit ovat kaikki mieluisia ja niistä suht tasapuolisesti tykkäisin myös lukea, mutta perhe-elämän ja uran yhdistämisestä kertovat postaukset kiinnostaisivat eritoten.

Pages

Kommentoi