Torstain juttu

Coco Sweet Dreams

Pikku jutut piristävät kummasti. Olen huomannut, että ihailen usein klassisia punaisia kynsiä. Oli asu miten harmaa tahansa, punainen kynsilakka tekee siitä naisellisen ja elegantin. Punaisella huulipunalla sama vaikutus.

Torstaisin on yleensä siivouspäivä ja minun huoltopäivä. Tänään hoidin puutarhatöiden runtelemat kädet kuntoon iha ite. Ekan kuvan kuorintavoide on suosikkini, se tuoksuu ihanalta ja jättää ihon pinnan pehmoisen öljyiseksi - passaa hyvin juuri kuiviin käsiin. Se on Kalaharin* kuorintavoidetta, tätä (tuote saatu yhteistyössä*). Minun kynsilakka on LCN, sävy 14.

Haluaisin vielä löytää täydellisen punaisen huulipunan, olisikohan Chanelin Rouge-sarjan punat hyviä? Kokemuksia?

/My weekly routine: Thursday is a cleaning day and after that I do some beauty treats...

Kommentit

M.
Avec Mari

Täälläkin oli eilen itsehuoltopäivä! Hih! Chanelin punat on parhaita. Mulla justiinsa punainen puna, ja on ollut hyvä! Olen huomannut, että Maxfactorilla on myös muutamia aika hyviä.

Hyvää viikonloppua!

 

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiva kuula, noi huoltopäivät on ihania!<3 Mikä sävy sulla muuten on? Olen ajatellut Chanelin Rouge Orangea, hämärä muistikuva, että olisi passeli sävy...

Nannusmanni (Ei varmistettu)

Hei, oletko tutustunut Zuiin huulipuniin? Merkiltä löytyy esim. classic red. Kurkkaa Jolien verkkokauppaan! Itse olen käyttänyt Chanelin punia ja lakkoja, mutta jatkossa Zuiin punat ja Kuren lakat ovat luonnonchanelini :).

Coco
Coco Sweet Dreams

Mä olen kovin vähän tutustunut luonnonkosmetiikkaan, jotenkin olen ajatellut, että valikoimaa/sävyjä ei löydy tarpeeksi, mutta tosiaan olen olettanut ihan väärin. Tosi kivoja sävyjä löytyy näköjään. Täytyy ehdottomasti tutustua!

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihanaa hemmottelua laatutuotein, sillä itsekin pidän Kalahari tuotteista, jotka ovat luonnon raaka-aineista. Juu, yhdyn kyllä edelliseen tuosta luonnonchanel lakasta. Kannattaa kurkata tosiaan Jolien sivuja ja sieltä Kure kynsilakat jotka ovat niin egologisia kun vaan kynsilakat voivat olla. Katjan ja Jutan liike Jolie sijaitsee Helsingissä Uudenmaankadulla ja nettikauppakin löytyy, ihana putiikki ja ihanaiset leidit sen takana :) Meille naisille löytyy roppakaupalla hyviä luonnon kosmetiikkasarjoja joilla me voimme itseämme hemmotella :) Kaunista alkavaa viikonloppua :) -Jatta

Coco
Coco Sweet Dreams

Kyllä, Kalaharin tuotteissa on jotain spesiaalia ja ne tuoksuu aina niin hyvältä. Mun suosikki on se vesimelonin tuoksu, ihana!

Olen todella kiinnostunut luonnonkosmetiikasta, kemikaalit pelottavat, kun suvussa on syöpää. Vaihdoin hetki sitten deodorantin sellaiseen aluumiinittomaan/lisäainettomaan, samoin aurinkorasvan. Vielä on matkaa, mutta tavoite olisi minimoida turhat kemikaalit - niin ruoan kuin kosmetiikan saralla.

Kiitos samoin ihana Jatta!

Riina/Luksusta arjessa (Ei varmistettu) http://luksustaarjessa.blogspot.fi/

Ostin juuri hiljattain Rouge Coco sarjan punan ja se on itse asiassa ollut tosi hyvä. Huuleni kaipaavat usein huulirasvaa ja tämä puna on niin kosteuttava, että pärjään vaikka päivän ilman huulirasvaa, jos vain käytän tätä punaa. Itse ostin aika nuden sävyn, mutta haaveilen edelleen siitä, että uskaltaisin ostaa sen punaisen punan. Totta, punainen väri kynsissä tai huulissa, sillä on huomattavan suuri vaikutus katsojaan. Tässä vielä linkki postaukseen, jossa kerroin omasta punastani http://luksustaarjessa.blogspot.fi/2013/07/rouge-coco.html

lorelei (Ei varmistettu)

kokeile ihmeessä guerlainin rouge automatique-punaa! suosittelen lämpimästi. ihan kuin huulilla ei olisi mitään, kosteuttaa, mutta pysyykin hyvin.

Kommentoi