Tosi kiva kylpyhuone

Coco Sweet Dreams

Minä olen ihan pää pyörällä materiaalivalintojen kanssa. En yhtään pidä rautakaupoissa kiertelystä, se on kuulkaas aika rankkaa. Osastoja osastojen perään. Mieluiten katson eri vaihtoehtoja netistä ja kun löydän jotain mieleistä on materiaaleja paljon helpompi etsiä.

Nyt löysin niin kivan kylpyhuoneen Bo Bedren sivuilta. En vaan saanut katsettani irti tästä, niin yksinkertainen, mutta niin harkittu ja kaunis. Kalusteet ja suihkuseinä ovat täydelliset.

Tästä näkee ettei laattojen tarvitse olla mitään ihmeellisiä, kaikella muulla saa niin paljon yleellistä tunnelmaa. Olen aika varma että meille tulee marmorikuvioista isoa laattaa seinään ja 5cmx5cm samanmoista lattialaattaa, koska suihkun kohdalle tarvitaan kaatoa. Olen myös löytänyt kauniin suihkuseinän - walk in suihkuseinän.

Mitäs minulla muuta. Nyt ei ole ilmoja pidellyt. Olen sairastunut aika tujuun flunssaan, pää tuntuu painavalta ja olotila matelee.

Täytyy raastaa inkivääriä teeveteen ja lorauttaa paljon hunajaa. Kyllä se siitä.

(kuvat Bo Bedre)

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Parane pian ja muista välillä rentoutua!

Sini - nautiskellen.blogspot.com (Ei varmistettu)

Mietiskelen itsekin parhaillaan uuden asunnon pintamateriaaleja (ei laiteta kaikkea uusiksi tosin), suihkuseinä on ollut yksi ongelmakohta - miten voikin olla niin vaikeaa löytää kaunista simppeliä lasiseinää... Löysin onneksi vihdoin sopivan Helsingin Lasistamolta (myyvät ainakin Vantaalla K-Raudassa): kirkas lasi ja pienet tyylikkäät helat. Meille ei tuollainen sivuilta kuljettava mahtuisi. Vielä jos raaskisi sen lisäksi sadesuihkun vaihtaa tavallisen tilalle...

Kiitos inspiroivasta blogistasi ja aina kauniista kuvista! Pikaista paranemista!

VIIRU (Ei varmistettu)

Kiitos hyvästä vinkistä seuraavan kerran kun sairastuu, toivottavasti paranet
pian sohva ja leffa on paras lääke harmi et äideillä ei siihen ole aina mahdollisuus
:) Olipa tuo kylpyhuone kaunis ja seesteinen, mieli lepäisi rankan päivän
jälkeen siellä niin rauhallisen kuvan saa. Tuollainen suihkuseinä olis aika hieno
meidän vessas se ei kans toimis in sen mallinen, mutta jos kylppäris olis toisenlainen kyllä ottaisin :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Vierailija, kiitos! <3

Sini, välillä on niin vaikea löytää jotakin mieleistä. Kiva että löysit, me ollaan myös funtsittu et jos tilattava lasiseinä suoraan lasitehtaalta, ilman välikäsiä...

kiitos!

Viiru, kiitos! :)

Vierailija (Ei varmistettu)

miten tollainen lasiseinä pidetään puhtaana? Pitänee pestä jollain joka suihkun jälkeen ja lastata ja pyyhkiä kuivaksi. Millähän aineella. Mä inhoan saunan lasiovia kun aina ihan vesirahnuissa.

Jatta (Ei varmistettu)

Itse olen ratkaissut pesuhuoneen suihkuseinä ongelman niin, että enpäs laitattanutkaan minkäänmoista ja olen tyytyväinen mahdollisimman avaraan tilaan, sillä samassa tilassa on myös wc-pytty joka tosin on seinään kiinnitetty malli, joten lattialtakin tila on mahdollisimman avara sekä helposti puhdistettavissa. Saunan lasioven saa olla pesemässä aika ajoin jotta pysyy täysin puhtaana ja kalkittomana, sillä lasipinnat ovat mielestäni kauniita vain täysin puhtaina.

Coco
Coco Sweet Dreams

Vierailija, meillä oli vanhassa kodissa koko saunan ja suihkun välinen seinä lasia.. Se vedettiin suihkun jälkeen aina lastalla, pyyhin kyllä aina samalla myös laatat, niin meni oikeastaan siinä samassa. Sai sitä lasia aina välillä pestä ihan kunnolla, mutta en kokenut sitä niin suureksi vaivaksi. Kaikkeen tottuu?

jatta, me varmaan nyt kuiteski hylätään toi suihkuseinä, oli just pieni suunnittelupalaveri talolla. Ei tuu lasiseinää sittenkään. Joo, oon samaa mieltä, lasipinnat ovat kauniita vain puhtaana. 

Mona
www.monasdailystyle.com

Pikaista paranemista!! <3 Paljon vihreää teetä ja lepoa. Mulla oli myös just muutama viikko sitten tylsä viikon flunssa..:/

Toivottavasti nähdään pian <3 Pus ja voimahaleja:)

 

Ps. IHANA suihku... Voi kun saatais joskus toi meidän upea sininen karmeus uusittua....:D

Coco
Coco Sweet Dreams

Mona, toivotaan että tämä tästä. Flunssa on oikeastaan jo ohi, mutta pää on vielä kuin Haminan kaupunki. :( Vetelen kaikki mahdolliset vitamiinit että pääsen lauantaina. Tulen vaikka sit pää kainalossa! :)

Kommentoi