Trendejä Tukholmasta

Coco Sweet Dreams

 

Tjänare!

Mielestäni on aina yhtä mielenkiintoista istua kahvilla ja tsiigailla ihmisiä kaupungissa kuin kaupungissa. Löydän usein erityisesti Tukholman kaduilta kiinnostavia asukokonaisuuksia, jotka toki ovat usein varsin samanlaisia. Tukholman kaduilta bongasin edelleen paljon lenkkareita, sporttityyli elää vieläkin. Mimmit olivat löytäneet lisäksi suuret paitahameet, Shirt Dress löytyi monen päältä ja se näytti supermukavalta hellesäässä. Bongailin lenkkareiden lisäksi siroja sandaaleita, joista innostuin enemmän. Guccin vastaavia tuli ainakin nähtyä.

Miesrintamalla mentiin tosi klassisella lookilla, rentoja kauluspaitoja ja housujen lahkeet oli kääritty. Jalasta löytyi Levikset tai pellavahousut. Aika monta Carl Philip hius- ja partatyyliä saatoin myös ihastella, tykkään todella paljon tästä partatrendistä. Jättesnygg!

Jäikö minulta jokin mainitsematta, mitäs te olette bongailleet viimeisiltä kaupunkilomiltanne?

/pics: Shirt dress Rodebjer, Sandals Gucci Marcy

Kommentit

Janica/Sea That Sparkles (Ei varmistettu) http://www.seathatsparkles.com/

Kiva postaus! Tukholmassa on aina mielenkiintoista käydä, kun voi bongailla trendejä. :)

Anne, (Ei varmistettu)

Oslossa ykkösenä oli pitkät neuletakit ja mustat Birkenstock-sandaalit.

A.E.A (Ei varmistettu) http://www.unionoffood.com

Mieki tykkään hirveesti bongailla ulkomailla ihmisten tyyliä, esim lentokentät ovat parasta tähän:) Nykyään kiinnitän yhä enemmän huomiota miesten tyyliin--on niin mukavaa nähdä, kun miehetkin panostaa omaan puketumiseen. Varsinkin papat ovat ihania kun he osaavat pukeutua siististi:)

Poletti (Ei varmistettu)

Kiinnitin itse samaan huomion eli kenkämuoti on aika sporttinen, oli muu vaatetus mitä tahansa. Äitien vaatetuksessa yksi suosituimpia taisi Kolmårdenissa olla kuviolliset, ohuesta kankaasta hyvin laskeutuvat housut. No, onhan ne näppärät. Mukavat ja (helteen yllättäessä) vilpoiset. Itsekin lukeudun niiden kannattajiin. :-)

Kommentoi