Tulen hyvälle mielelle…

 

5D8A6510-09C1-4B57-90F0-BB96EDB14BAD.jpeg

  • Katjan kirjoituksesta. Hänen kirjoituksensa jälkeen uskallan entistä vahvemmin luottaa tulevaan hyvään sillä olen itsekin kokenut kaikenlaisia epämääräisiä virityksiä parisuhderintamalla. Toisaalta olen kaikesta kiitollinen ja pidän ajatuksesta, että jokainen ihminen opettaa jotain ja eniten minusta itsestäni. Jokaisen tapaamani ihmisen myötä tiedän ja tunnen paremmin itseni ja omat rajani. Osaan jo paremmin lähteä kuin jäädä johonkin epämääräiseen juttuun.

 

  • Liikkumisen tuomaan hyvään oloon. Olen taas käynyt kuntouimassa (harrastan sitä aina talvisin) ja voi että miten pidän siitä kuinka kehoni kehittyy ja vahvistuu! Kävin uintitekniikkakurssinkin ja tavoitteena on oppia entistä paremmaksi uimariksi. Itsensä kehittäminen, hyvä olo ja omat uudet kuviot kiinnostavat. 

 

  • Kevät ja tulppaanit. Miten iloiseksi tulenkaan isosta tulppaanikimpusta ja yhä enemmän lämmittävästä kevätauringosta. Aurinkolaseista ja trenssitakeista, joista toistaiseksi saa vain haaveilla. Odotan ihan hirmuisesti kevättä, vesilammikoita, lumen alta pilkottavaa nurmikkoa ja kadunlakaisukoneita. 

 

  • Isosti ajattelemisesta ja sen lohdullisuudesta. Hyvä ystäväni aina neuvoo ajattelemaan isoa kuvaa ja pidän todella paljon tästä ajatusmallista. Helposti sitä jumittuu tiettyyn olotilaan eikä näe yhtään kauemmas.

 

  • Omasta kodista, jonka uskalsin toteuttaa ja uusista unelmista.

923F67D3-5E2D-407C-9508-4073FC2171AD.jpeg

 

Kevättä ja valoa kohden, ihanaa viikkoa!

 

 

suhteet rakkaus mieli hyva-olo
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *