Tunnelmakuvia Roomasta

Coco Sweet Dreams

 

 

Ihana Rooma! Näin kaikkialla kaikkea kaunista - oli marmoria, oli rapistuneita seiniä, renesanssipalatseja, maalauksia, kiihkeää italialaista elämää, hyvää pastaa... täydellinen ja todella inspiroiva kaupunkiloma meille. Yhteistyössä Tjäreborgin kanssa pääsimme siis matkalle Roomaan, loma oli Tjäreborgin kaupunkiloma, joka sisälsi lennot Helsingistä Roomaan ja yöpymisen tunnelmallisessa hotellissa Villa Francassa.

Aurinkoinen aamu Roomassa valkeni pilvettömältä taivaalta ja heti herättyäni avasin parvekkeen ovet ja astelin ulos kuuntelemaan kaupungin ääniä. Siellä ne autot jo toottäilivät ja kadulta kuului iloisia tervehdyksiä. Ainakin viiden lämpimän croissantin jälkeen lähdimme hotellilta kiertelemään kaupunkia. Välillä huomasin tuiottavani paikallisia ihmisiä - he ovat niin super tyylikkäitä. Ei liikaa vaan juuri oikealla tavalla ja asenteella. Ihastelin erästäkin naista, joka asteli kahvilaan bleiseri rennosti harteilla ja tilasi nopean puheen sorinan siivittelemänä kahvin. Siemaili sen siinä ja jatkoi matkaa (kahvi on muuten edullisempaa baaritiskillä nautittuna kuin pöydän äärellä). Tälläiset pienet tyylikkäät jutut jäivät mieleen ja tekivät minuun suuren vaikutuksen.

Olen jotenkin niin haltijoissani kaikesta kauniista näkemästäni, joten arkeen on taas kiva palata. Loma antaa voimaa.

/some snapshots from Rome...

Kommentit

Viivi / Valkoinen Soihtu (Ei varmistettu) http://valkoinensoihtu.blogspot.fi/

Ihania kuvia!!! Rooma olisi yksi niistä paikoista, joissa haluaisin ehdottomasti käydä! Milloinkohan sitä itse pääsisi edes pienelle matkalle:)

Coco
Coco Sweet Dreams

Rooma on uskomaton, kannattan ehdottomasti muutaman päivän lomaa siellä! <3 

Ramppa (Ei varmistettu)

Niin, ja mieti ---- tuolla me asuttiin vuosi! Itseasiassa nyt tulin ajatelleeksi, tänään on tarkalleen vuosi kotiinpaluusta. Ei mene päivääkään ettemme kaipaa sinne takaisin. Mutta viiden (5) lapsemme vuoksi (lähinnä koulut ja kaverit) meidän paikkamme on täällä Suomessa. Ehkä sitte joskus, SITKU -elämässä :) ja tietenkin kesälomilla...

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihanat kuvat aurinkoisesta Roomasta! :)

Sanni - SEES by Sanni (Ei varmistettu) http://seesbysanni.blogspot.fi/

Moi Coco! Ihanalta näyttää reissusi! Tässä sisustushaastetta sinne kaukomaille:
http://seesbysanni.blogspot.fi/2013/09/syyssisustus-2500.html

Kommentoi