Tunnelmallinen kaksio kuvina

Coco Sweet Dreams

Muistanette, kun vinkkasin innoissani Less Is More-sivustosta. Yrityksen takaa paljastui ehkä maailman söpöin pariskunta, jonka tapasin tällä viikolla samalla, kun vierailin heidän parissa kohteessa. Tämä ensimmäinen oli tunnelmallinen kaksio rauhallisen kadun varrella ja idylisellä paikalla Martissa.

Pariskunta siis ostaa peruskuntoisia asuntoja, remontoi ne ja myy tai vuokraa ne sitten eteenpäin. Tämän asunnon he ovat remontoineet todella ihastuttavaan kuntoon talon aikakautta arvokkaasti mukaillen, josta mm. kauniit kiviset ikkunlaudat muistuttavat.

Poimin muutaman suhteellisen edullisen ja helpon sisustusvinkin...

Tee itse printti ja tulostuta se kopiolaitoksella - kehystä mustiin ja tammisiin kehyksiin. Nämä kehykset  löytyvät Ikeasta, aivan ihana väriyhdistelmä: musta, valkoinen ja tammi. <3

Kylppäri oli kauniin simppeli, sielläkin nämä minun lempivärit:

Kuulema Plantagenista löytyy näitä ihania betoniruukkuja, todella kaunis sävy! Tämä oli olohuoneen lipaston/tv-tason päällä.

Lipastosta puheenollen, tämä Ikean Bestå oli päällystetty vanerilevyllä, joka on toiselta puolelta valkoinen ja toiselta puolen harmaa, eli fiiliksen mukaan väriä voi vaihtaa. Tälläisiä voi teettää vaikka Levy-Jaatissa. Edullinen ja kiva idis!

Samppanjakorkeista servetinrenkaat, viikonlopun DIY-projekti:

Makuuhuoneessa ihastelin taas alkuperäisiä kivisiä ikkunalautoja ja harmoonista tunnelmaa. Mustaa, harmaata, tammea ja hentoa roosaa. Pellavalakanat! ♥

Seuraava asunto oli upea 115 neliöinen koti, josta minulla on hurjasti kuvasaldoa, palaan siis siihen pian!

/I went to visit the beautiful cityhome.

 

Kommentit

Elisa-homeiswheretheheartis (Ei varmistettu) http://elisa-homeiswheretheheartis.blogspot.fi/

Ihanaa, että tästä asunnosta oli vielä lisää kuvia. Näinkin tämän oikotiellä ja jaoin jo omassa blogissakin, mutta oli kiva nähdä lisää ja kuulla tarinaa sen taustoista. Sekä myös Less Is More:sta. Aivan ihana asunto ja niin kauniisti sisustettu. Tuo idea kaksipuoleisesta levystä lipaston päällä on super kiva!!! Pakko toteuttaa asap. Kiitos!!!

Coco
Coco Sweet Dreams

Joo, asunto on vielä ihanampi livenä, aivan ihana tunnelma ja vähän iski kaipuu kaupunkiasumista. :)

ja joo, minäkin taidan toteuttaa tämän idiksen, meiltä löytyy ikean lipastoja...öö 8kpl! :D

AnnS (Ei varmistettu)

Asunto on niin upea! Juuri sitä mistä itsekin tykkään. Ihailen Coco makuasi aivan suunnattomasti. Tyylini on saanut suunnan sinun ansiostasi, enkä edes tee heräteostoksia, kuin ehkä todella harvoin. Mustan lampun alla oleva yöpöytä kiinnostaa, sekä kynttelikkö, osaatko sanoa, mistä ovat? Etsin kuumeisesti kivoja, minimalistisia yöpöytiä, oikeaa ei vaan ole vieläkään sattunut kohdalleni.

Coco
Coco Sweet Dreams

Voi Ann, kiitos! <3 minä taas olen löytänyt sen oman tyylini pitkälti blogin pitämisen ansiosta ja toki pinterestin avulla. Pidän monesta tyylistä, myös romanttisista sisustuksista, mutta kyllä tällainen klassinen minimalismi on mieluisin. Vähemmän on enemmän. :)

yöpöytänä on Tolixin valkoinen jakkara ja kynttelikkö on Normann Copenhagenin Heima.

Mä myös etsin joitain simppeleitä yöpöytiä, olen alustavasti ajatellut niitä Muuton Stacked mooduulia, saarnin värisenä...

Coco
Coco Sweet Dreams

...ja olohuoneen kynttelikkö on Kubuksen, näitä saattaa löytyä Sisustuksen Koodista vielä?

HelenaK

Kivasti sopii puun väri kylpyhuoneeseen. Ennen toi olisi tökkinyt pahasti, mutta nyt kaikki vaalea koivu/saarni/tammi miellyttää :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Sama homma, toi Ikean allastaso puunväreineen on todella ihana! Meille piti tulla pikkuvessaan sama, mutta olikin liian iso tilaan. :(

OscarG (Ei varmistettu)

Hei! Olisi mukavaa jos tekisit postauksen jossa tarkemmin jakaisist vinkkejä miten tehdä itse omia julisteita. Esim. Millä ohjelmalla julisteet suunnitellaan ja missä paikassa täällä Turun alueella ne voidaan tulostuttaa sekä suurin piirtein kustannus arvioita :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Mä en ole varsinaisesti tehnyt itse isoja julisteita, piirtelen toki niitä mun taideteoksia iPadilla Sketch book X ohjelmalla mutta ihan eri mittakaavassa. Anyway, omia printtejä voi tehdä oikeastaan millä vain ohjelmalla, esim Photoshop. Pääasia on valita arkin kooksi heti alussa se mikä se tulee luonnossa sitten olemaan, eli jos haluaa oikein ison niin A0 tai A1. A2 on sitten seuraava ja sitten tuleekin jo tuttu A3 jne. Turussa mm. KopioNiini tai Multiprint hoitaa noita tulostuksia ja hinta riippuu koosta, isot liikkuu siinä 10 euron tuntumilla. Voit lähettää tulostuspyynnön vaikka s.postilla liitteineen päivineen ja lähetin toimittamaan valmiin printin tms.

Annamari (Ei varmistettu)

Voi miten ihana pieni nahkainen elefantti! Olemme ihastelleen svenks tennillä isoja nahkaisia eläimiä, mutta tuollaisen pienen ehkä oikeasti voisi kotiuttaakin. Mistä se mahtaa olla?

Coco
Coco Sweet Dreams

En tiedä tarkkaa ostopaikkaa, mutta noi on Zuny:n. http://www.zuny.info/news.php

VilmaJasmiina (Ei varmistettu) http://vilmajasmiina.blogspot.fi/

Hurjan tyylikästä!

Coco
Coco Sweet Dreams

No niin oli! <3

Satupauliina7896 (Ei varmistettu)

Heippa! Yhdyn muiden kommentteihin että kauniisti on sisustettu ja ihana fiilis. Olen myös innoissani tuosta heidän ideastaan asuntojen kanssa. Osaisitko sanoa, mistä ensimmäisen kuvan kaksi ns. nojatuolia ovat? Tuollaiset sirto kävisi myös omaan olohuoneeseen joka on suunnilleen samaa kokoluokkaa kuin tuo. Kiitos jo etukäteen. :)

Satupauliina7896 (Ei varmistettu)

Heippa! Yhdyn muiden kommentteihin että kauniisti on sisustettu ja ihana fiilis. Olen myös innoissani tuosta heidän ideastaan asuntojen kanssa. Osaisitko sanoa, mistä ensimmäisen kuvan kaksi ns. nojatuolia ovat? Tuollaiset sirto kävisi myös omaan olohuoneeseen joka on suunnilleen samaa kokoluokkaa kuin tuo. Kiitos jo etukäteen. :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Ne oli tilattu muistaakseni jostain Kiinasta - voin kysyä tarkemmin...

katja.t

Aika lailla minun unelmien asunnon näköinen. :)

Katjushka 82 (Ei varmistettu)

Ihanat kuvat! Tiedätkö, mistä nuo kauniit pellavalakanat on?

Coco
Coco Sweet Dreams

Muistaakseni oli puhetta, että H&M Home - voin tarkistaa tämän.

Ann-t (Ei varmistettu)

Ihana asunto! Mistä tuo ruokapöytä mahtaa olla? Onko levy mahdollisesti samasta paikasta kuin lipaston taso?

Coco
Coco Sweet Dreams

Ruokapöydän levy on tilattu samasta paikasta. :)

Kommentoi