Tunnetta ruokapöytään <3

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

Kaupallinen yhteistyö: Lidl

Marraskuussa maistuu ruoka.

Syömiseen liittyy mielestäni paljon tunnetta ja intohimoa. Niin paljon aisteja, jotka heräävät hyvän ruoan merkeissä. Hämyinen ilta ja vaikka kodin nurkkaan järjestetty piknik hyvän tyypin kera. Ylisuuri villapaita ja hyvin yksinkertaista ruokaa ilman sen suurempia temppuja. Monesti ne simppelit raaka-aineet maistuvat parhaimmalta mahdollisimman yksinkertaisesti laitettuna.

Valmistin aterian Lidlin Deluxe-tuotteita käyttäen ja ihastuin jo kaupassa valikoimaan. Deluxe-tuotteet ovat Lidlin ns. premium-brändi, joita ilmestyy aina juhlapyhien lähestyessä kauppoihin. Ekat tuotteet ilmestyivät kauppoihin 12.11 ja täydentyvät joka viikko.

Tarvitset:

Deluxe pinaatti tagliatellea

Deluxe italialaisia herkkutatteja: Diced Porcini mushrooms

Deluxe Blue Stolton -juustoa

 

Huuhtele sienet kylmällä vedellä ja paista pannulla 10 minuuttia. Mausta suolalla ja pippurilla. Keitä pasta ripeästi ja kaada lautaselle. Ripottele sienet päälle ja lorauta oliiviöljyä. Ripottele pinnalle mehevää  Blue Stilton-juustoa, tämä pehmeä ja voimakas homejuusto sopii erinomaisesti sienien kanssa. Nauti hyvässä seurassa. 

Aterian päätteeksi tummalla suklaalla vuorattuja Deluxe Sour Cherries kirsikoita, ovat muuten niin hyviä! Ilta ja yötä vasten suosittelen varaamaan pakastimeen vielä jumalaisen hyvää sisialaista pistaasijäätelöä: Deluxen Gelato al pistacchio de Sicilia.

 

/Take your time. Savour the moment.

+

ps. Instagramissa on kilpailu! Tunnetta mukaan: Jaa instagramissa tunne, jonka haluat jakaa merkitsemällä kuvasi @lidlsuomi ja #deluxetunne . Osallistujat voivat päästä Helsingin keskustassa näkyviin ulkomainos-screeneihin ja saavat tällöin 50e lahjakortin. Voittajia valitaan joka päivä 5kpl 23.11.-5.12. Voit osallistua jo nyt!

 

koti ruoka-ja-juoma
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.