Tuoksuöljy – Sawela

Talvi tuntuu vielä iholla tehden sen vähän harmaaksi ja kuivaksi.

Olen aina rakastanut hyviä tuoksuja joihin tekee mieli palata uudestaan ja uudestaan. Minusta on ihanaa jos ohitseni kävelee joku tai jokin jonka tuoksu jää mieleeni.

Eräällä matkallani peseydyin ja levitin suihkussa iholleni suihkusaippuaa, jonka tuoksuina oli jasmiinia ja bergamonttia. Kuljetin tätä pientä hotellin suihkusaippuaa mukanani koko viime kesän ihan viimeisiä tippoja myöden. Halusin löytää saman tuoksun iholleni ja päätinkin yhdistää ihoöljyn ja lempituoksuni yhteen tehden ja tuottaen ylellistä tuoksuöljyä.

Minulle on tärkeää myös kaunis muotoilu ja muutaman tiedustelun jälkeen löysin kauniita lasisia pulloja ihoöljylleni. On tärkeää, että pullon voi täyttää uudelleen ja uudelleen, ei ole heti roska sisällön loputtua. Vihreitä kauniita pulloja en ole nähnyt vielä markkinoilla ja tämä pullo on vieläpä kaunokainen kylpyhuoneen hyllyllä.

Tuoksuöljylle ristin nimeksi Sawela, sillä ideani jalostui tuotteeksi täällä kotonani ja taloni seisoo Savela-nimisellä maalla. Tuoksuöljy sisältää puhdasta arganöljyä, eteeristä jasmin- ja bergamontitöljyä. 

Jasminöljy on hienostunut ja klassinen, ehkä vähän tummakin tuoksultaan. Bergamotti tuo virkistävää sitruksellisuutta sekaan ja antaa öljylle raikkautta. Ihan lyömätön tämä yhdistelmä, tiedän.

Olen kovin innoissani tästä pienestä aluevaltauksesta La Luna-korujen jälkeen, jotka saivat todella lämpimän vastaanoton. Ilokseni haluan vielä vinkata siitäkin, että La Luna-korut tulevat taas ja tilaan kultasepältä Lauralta uuden erän vielä helmikuussa.

Juuri nyt tätä voi tilata suoraan minulta henna.ilona.laakso@gmail.com 30 euroa ja kuljetusmaksu. Lähitulevaisuudessa toivon, että saan näitä myyntiin johonki ihanaan putiikkiin, jotta tekin pääsette aistimaan ja tuoksuttelemaan paikan päällä. Muistakaa myös tykätä Sawelan instagram-tilistä, keksin sinne pian jotain kivaa kamppista.

kauneus iho
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *