Turku Fashion Flea - minäkin siellä!

Coco Sweet Dreams

Huomenna olen myymässä vaatekaappini aarteita Aula Caféssa klo 15! Turku Design Festivalin yhteydessä järjestetään Turku Fashion Flea muotikirppis ja minua pyydettiin mukaan. Olen nyt käynyt aika kasan vaatteita läpi ja ne odottaa uusia omistajia. Kasassa on muun muassa Michael Korsin farkut ja ihanat Stella McCartneyn silkkihousut, en millään haluisi luopua, mutta ovat auttamatta liian isot minulle. Turha niitä on vakan alla pitää.

Mukana on myös paljon muita tyylikkäitä bloggaajia, suunnittelijoita ja tyylitaitureita.

Nähdään!

Kommentit

Voi mikä harmitus kun en Turussa asu muuten olisin tullut kotiuttamaan Stella M:n silkkipöksyt jos ne ovat ne jotka joskus täällä blogissakin ovat vilahtaneet, niin ihanan näköiset! :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Lora, joo, ne on just ne. Ne on iiiihanat, mut en ole vaan käyttänyt niitä. Ovat vähän isot, mut menee kyllä korkokenkien kanssa. 

Isla (Ei varmistettu)

Minkä merkkinen on tuo mekko, jossa on vain toinen olkain? Se sama taisi olla siinä keittiöpostauksessa, jossa teit hienon hypyn ;-)

Mi Mi Mendine
Mi Mi Mendine

Upea kuva !

-Iidy- (Ei varmistettu)

Se haalari tuli tällä viikolla, ja voi että miten kauniisti olit sen pakannut. <3 Ei olis tehny mieli avata koko pakettia mut oli ihan pakko. Haalari oli just sellanen liila mitä olin kuvitellutkin <3
Niin ja oli kiva käydä moikkaamassa sua siellä muotikirppiksellä, vaikutit niin ihanalta ihmiseltä! Tosin piti itseä vähän rohkasta että uskalsin sanoa ketä olen. :D

Kommentoi