Turun paikoista

Coco Sweet Dreams

 

Heippis!

Mites tämä viikko on hurahtanut hurjaa vauhtia, huomenna on jo maanantai! Minä sain levättyä vanhempieni luona ja nyt on kaikenmaailman kasvohoidot tehty, kyllä tämä väsymys taas helpottaa ja mustat silmänalusetkin ehkä selätetty. Voisinkin tehdä postausta muutamista kivoista hoitotuotteista, tein muutamia tosi hyviä löytöjä! :)

Lauantaina tapasin kivan tyypin yhden super siistin projektin tiimoilta ja sovimme treffipaikaksi Tiirikkalan. Vierailin siellä ensi kertaa ja tykkäsin kovin. Visuaalisesti tosi kaunista ja Artekin vanhat tilat saatu optimikäyttöön. Sain muuten sähköpostia, että nyt Tiirikkalasta saa lauantaina ja sunnuntaina myös brunssilautasen.

Voisin hyvin kuvitella itseni tuonne brunssin lisäksi myös illalla. Pari lasia kuohuvaa, jotain rentoa livemusiikkia ja sitten kotiin. Minusta on ihan varmasti tullut jo tosi vanha, en yhtään kaipaa yökerhoon tanssimaan, vaan valitsen mielummin hyvän illallisen kotona tai lasillisia pienissä ravintoloissa. Mutta jos humppaamaan pitää lähteä, niin Monkissa on yleensä ollut ihan hauska meno. Istuskelupaikoista voisin valita tämän Tiirikkalan, E.Ekblomin, Tintån ja Di Trevin - niissä on ollut aina hyvä fiilis. Blanko on jättänyt vähän kylmäksi viime kertoina, se oli joskus tosi jees!

Missä te (turkulaiset) käytte mieluiten?

/stribe shirt from COS, sleeveless trench coat from JULJA Second hand, jeans from Bik Bok, shoes from By Malene Birger

 

Kommentit

Vau mikä kauppa tämä JULJA, mulle ainakin ihan uusi tuttavuus! Tarjoaa juuri sitä mitä olenkin kaivannut, 2nd handia tyylillä. Tästä olis kiva kuulla lisää..! :)

Kaunis asu sinulla ja kiva kuulla Turun vinkkejä. Me käydään siellä välillä fiilistelemässä kuin ois ulkomailla, Turku on niin viihtyisä kaupunki! <3

Coco
Coco Sweet Dreams

JULJA on aivan ihana, olen päässyt tapaamaan näitä turkulaisia tyttöjä JULJA:n takana ja he ovat super suloisia tapauksia. Mä olen myös ihan innoissani JULJAn Second Hand mallistosta, olen ostanut sieltä muutamia ihanuuksia, kuten tuon trenssin. Jos olisin pienijalkainen niin ostaisin heti yhdet bootsit heiltä. Ihanaa, kun löytää uniikkeja, tyylikkäitä vaatteita ja vielä second handinä. <3

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihana tunnelma näissä kuvissa! Ja ihastuttavia nämä Turku-aiheiset postaukset varsinkin nyt, kun muutto sinne on suunnitelmissa... :) Hyvää syksyn alkua!
Nita

Maria/Dejiss (Ei varmistettu) http://dejiss.blogspot.com

ihania kuvia :) näyttää niin kivalta paikalta ja sinä oot aikas chic !

-Maria

Juuliak (Ei varmistettu)

Moikka. Osaatko sanoa mikä on tuo korkea pöytä hayn valkoisten baarijakkaroiden kanssa taka-alalla? Omistan tuon tuolin ja pöytä olisi täydellinen uuteen asuntooni!

Kommentoi