Tytön huoneen suunnittelua

Coco Sweet Dreams

Löysin internetin ihmeellisestä maailmasta tytölle ehkä suloisimman tapetin hetkeen. Suuren googletuksen jälkeen löysin tapetin merkin, se on Manuel Canovaksen tapetti ja heiltä löytyy mahdoton määrä ihania kuoseja. Taloon haluan valkoiset maalatut seinät, mutta lastenhuoneisiin ajattelin molemmille yhden tehosteseinän. Pojan huone on vielä suuri kysymysmerkki, mutta tytölle aika varmasti tulee tuota Manuel Ganovaksen Bengale -tapettia. Kiva ylläri oli se että tapettia löytyy ihan kotikaupungistani, Koodista tietty.

Tuollaisen runsaan tapetin kanssa sopii tosi kivasti valkoiset huonekalut, kuten tuossa yläkuvassa. Bongasin Lundian pressikuvista vaikka mitä ihanuuksia. Lundia on kokenut mielestäni tosi kivan nuorennuksen. Ihania:

(kuvat Manuel Canovas ja Lundia)

Kommentit

luluinabottle

Aivan upean tapetin olet löytänyt! Itsekin voisin hyvinkin valita tuollaista tehosteseinään ihan omaan kotiin, olen ihan hulluna voimakkaisiin väreihin ja kauniisiin printteihin :) Toihan on siitäkin hyvä, ettei ole sellainen selkeä "lapsiaiheinen" tapetti, joka voisi sit tietyssä iässä tyttöä sit alkaa ärsyttämään lapsellisuuden takia (meinaan esim tällaisia disney tai nalle puh tyylisiä) jossain vaiheessa.

Jatta (Ei varmistettu)

Muistan ajan jolloinka Lundiaa sai vain mäntyisenä yök! Nyt tosin kiva nuorennus tapahtunut ja jopii hyvinkin selkeään sisustukseen. On myöskin kiva sikäli, että voi kasvataa lapsen tarpeiden mukaan sekä yhdistellä :)

Outii (Ei varmistettu)

Just eilen tilattiin tytön huoneeseen Lundian hylly+taso-systeemi. Olen niin iloinen ja onnellinen! Ja taidan muuttaa itse siihen huoneeseen kun tulee niin kiva :D

vonpaldanius
Jenna 30+

Moikka! Oon miettinyt sun palstaa lukiessa, että kun sun selkee suosikkiväri on valkoinen, ootko miettinyt syvällisemmin että miksi? :) Olisi jotenkin mielenkiintoista kuulla. Itse olen alkanut himoitsemaan enemmän ja enemmän valkoista, eniten miellyttää hieman sävytetty "lämmin" valkoinen. Itselläni se liittynee siihen, että koen harmoniaa valkoisen kanssa, ja se rauhoittaa levotonta luonnettani.

Itse olen miettinyt, että luonnonvalkoinen olisi varmasti paras väri ainakin makuuhuoneeseen, koska silloin olisi helppo tehdä makuuhuoneen muihin väreihin helppoja tyylimuutoksia ja tyylimuutoksia muutenkin. Sitten kun mulla on varaa hankkia oma asunto. :)

Toi tapetti on aivan mielettömän hieno, btw. Ihan sellainen, minkä itse olisin lapsena valinnut!

Olen miettinyt, että aikanaan, kun on oma lapsi ja on koti jota varaa sisustaa, olisi kiva tehdä yhdelle seinälle lapsen huoneeseen joku suurennettu valokuva, siis että se olisi seinän "tapetti" tai "seinämaalaus".

Kun tässä olen haaveillut oman unelmakodin sisustamisesta, olen myös miettinyt että joku seinä lastenhuoneesta voisi olla myös sellainen, mihin lapset saisi vapaasti piirtää ja sutata mitä tahansa oman mielensä mukaan, ja sitä voisi välillä maalata uudestaan tyhjäksi. Olen miettinyt että se varmaan olisi lapselle hauskaa. Nimim. piirsin lapsena yhden komeron seinät täyteen delfiinejä ja valaita :D

Sun tyyli ei vastaa ihan omaa makua kaikilta osin, mutta sun juttuja on kyllä tosi kivaa lukea. Itse kun olen enemmän boheemi ja vallaton, en osaisi olla noin suoralinjainen, mutta ihailen sitä että joku osaa jotain erilaista noin hienosti. :) Oma tyyli on enemmän sellainen sekalainen, hienosti sanottuna eklektinen, mutta helpommin ymmärrettävä tyyli on vapaamielinen ja häröilevä, yhdistelen kitschiä ja siistiä, käytettyä/uutta/vanhaa/löydettyä.

Hyvää päivänjatkoa sinne, ihan Turusta! :D Asun itsekin siellä.

VIIRU (Ei varmistettu)

Lundia on kyllä tehny todellisen muodon muutoksen, mulla oli sitä männyn väristä
joskus kämpäs vuonna miekka ja kirves , nyt en laittais vaikka maksettais :)
Ihan toiseen asiaan coco, mistä olet ostanut sen ihanan ruskean turkis viltin?
En tahdo löytää sellaista joten oisko vinkkejä mistä sellaisen vois ostaa tai olisitko
halukas joa myymään omasi? :) Luin tuossa aikasemmin et joku oli kiinnostunu
ostamaan teidän huonekaluja tuli tässä mieleen että meinaatko myydä eteenpäin
myös piensisutustasi, sulla vaan on jotku tavarat aika hienoja :)
PS. se on kiva kun saa vielä sisustaa lasten huonetta, vähän ajan kuluttua ne sanoo itse et haluan metallican kuvia seinät täyteen ja kirkkaan punaiset seinät, siinäpä sitten selittää et ei tule kauppoja ei sovi meidän taloon :)

Rikuliina (Ei varmistettu)

Mahtava tuo tapetti jonka olet löytänyt! Täytyy itsekkin käydä tsekkaamassa kyseisen merkin valikoima sillä olemme etsimässä jotain hauskaa ja säväyttävää uuteen asuntoomme. Ja koska tämä taitaa olla ensimmäinen kerta kun kommentoin blogiasi niin pakko sanoa samalla että tämä on aivan ehdottomasti lempiblogini. Kiitos siis kaikista inspiroivista jutuista tässä muutaman vuoden ajalta :)

Coco
Coco Sweet Dreams

luluinabottle näin on! Toivotaan että tyttö tykkäis tapetista sitten monet vuodet. <3 Oma huoneeni oli jossain vaiheessa vuorattu Bon Jovin julistein. omg. ;))

Ihana tuo tapetti! Erottuu tosi paljon muista perus lasten tapeteista:) Itse haaveilin tuosta ensimmäisen kuvan tuolista sisustuksen koodissa, mutta vielä pitäisi paikka sille keksiä kodissa..

Iisa

Aivan ihana tapettilöytö! Täälläkin etsiskellään kuumeisesti tapetteja, joten lisäsin linkin sun juttuusi muiden tapettivinkkien joukkoon.

Anna M. (Ei varmistettu)

Minä tykkään kanssa kovin tuosta tapetista, monta kertaa plärännyt noita Canovaksen kirjoja ja ihastellut upeita väriyhdistelmiä. Varmasti tulee mitä suloisin tytön huone :)

Itsekin olen pistänyt merkille tuon Lundian, kiva freesaus heillä tosiaan!

Vierailija (Ei varmistettu)

Saako tuosta tapetista malli paloja mistään?

Coco
Coco Sweet Dreams

Veeruska, samaa mieltä. Itse en pidä mistään ällö pinkeistä tai liian lapsellisista. Tuo tapetti varmaan miellyttää pitkään. Toivotaan! ;)

Iisa, Kiitos! :) Toivotaan että löydät tosi kivan. Muistin juuri että taisin bongata tuon tapetin Fine Decor -lehdestä. Siellä oli joitain muitakin tapetteja ja merkkejä. Sisustuksen Koodista on muuten ihan mahtava tapettivalikoima, jos tänne päin eksyt. ;)

Anna, toivotaan että tulis kiva ja mieluisa huone.

Vierailija, en osaa sanoa. Ainakin Koodista löytyy sellainen kirja jossa on noita tapetteja livenä. Kannattaa mennä katsomaan! :)

Kommentoi