Tyttö aamulla

Coco Sweet Dreams

Yhteistyössä Gauhar

Toivottavasti teillä on ollut ihana äitienpäivä. Me vietettiin se perinteisesti koko perheen voimin mummilassa hyvä ruoan parissa. Grillikausikin on nyt avattu!

Tyttö oppi loppuviikosta sanomaan äiti ja mikä olisikaan parempi äitienpäivälahja? Niin suloista kuulla pienen ihmisen suusta sana äiti. Äitiii. Poika oli tehnyt kukkaruukun ja antoi sen aamulla super ylpeänä ja innoissaan. Sain myös hauskat kortit ja viilipurkkeihin istutetut kukan alut.

Tyttö sai aikaisemmin ihanan lahjan Gauhar nettikaupan mukavilta tytöiltä. Simple White merkkisen aamutakin. Pehmoinen ja kaikin puolin virheetön ihanuus. Me kuljetaan tytskin kanssa aamuisin aamutakeissa kuin mitkäkin prinsessat.

Huomasin muuten juuri, että Gauharin kauppaan on tullut tosi makeet aurinkolasit, nämä. Aivan mahtavat ja kesäiset!

Kesä se sieltä tulee joka päivä enemmän ja enemmän. Nyt taitaa olla jo joka puussa pienet silmut ja minä olen viettänyt aikaani pihalla  jo useamman päivän shortseissa. Mahtavaa!

 

Vielä muutama päivä lomaa ja sitten taas töiden pariin. Pitkästä aikaa! <3

Ihanaa ja aurinkoista, alkavaa viikkoa!

Kommentit

Helenainen (Ei varmistettu)

Hei, muistan sinulla olevan Lindexin Misson-malliston hihaton mekko. Menetin kadonneiden reissutavaroideni mukana omani, joten jos luovut joskus omastasi, laitatko infoa helenaisesi@gmail.com. Kiitos!

Coco
Coco Sweet Dreams

Pidän sinut mielessä! :)

Linnea (Ei varmistettu)

Mikä tuo ihana mustavalkoraidallinen tyyny on?

Coco
Coco Sweet Dreams

Ostin kangasta Ikeasta ja surautin siitä tyynynpäällisen. Tästä on aikaa jo useampi vuosi, mutta eiköhän tuota kangasta löydy vieläkin?

Anonymous (Ei varmistettu)

kyllä täällä turun saaristossa todella on enemmän kuin silmuja ,puissa on jo pienet lehdet

Coco
Coco Sweet Dreams

Joo, nyt on! <3 

Dy (Ei varmistettu)

Onko tuo tytön aamutakki kestänyt hyvin pesua? Yleensä kun tuo kangas tahtoo mennä sellaiseksi kovaksi niin ei lapsen ihoa vasten tunnu mukavalta. Pitäisköhän siis panostaa laatuun :)

Coco
Coco Sweet Dreams

On joo, tai se on käynyt vasta yhden pesun läpi ja on edelleen kuin uusi. Aamutakissa on ihania yksityiskohtia, kuten just toi kangas. 

Kommentoi