Tyylijuttuja

Coco Sweet Dreams

Tyylijutuissa luotan yksinkertaisuuteen, kuten muissakin elämän osa-alueissa.

Simppeliä ja samalla myös klassista tyyliä pitää mielestäni kuitenkin vähän rikkoa ja tuoda siihen vähän säröä ja särmää. Asusteet ovat tähän helpoin tapa. Muutenkin suosittelen panostamaan harkittuihin yksityiskohtiin: aurinkolaseihin, kenkiin ja laukkuihin nyt ainakin. Korut pitäisin minimissä, jotta niillä olisi jokin merkitys ja arvo, eivätkä vain siinä ranteessa helisemässä. :) 

Kuvassa muuten ne uudet hiukset. Hiusmuotoilua Tunteella kampaamo järjesti mielenkiintoisen bloggaajapäivän ja herttainen Petra lisäsi hiuksiini hiekanvärisiä raitoja vaaleiden lisäksi. Tykkään tosi paljon vähän tummemmista hiuksistani, not so blondie anymore. :)

 

...Ps. Kotiin on ilmestynyt uusi kaktus. Sen lisäksi, että siihen voi ripustaa vaikka arskat, ovat ne kovin trendikkäitä nyt. Kaktuksia on oikeasti nyt joka puolella, minä olen niistä aina tykännyt. Pienenä minun huoneen ikkuna oli täynnä toinen toistaan ihmeellisimpiä ja huvittaviakin kaktuksia, joskus ne jopa kukki. 

Iloa päivään, keep it simple! :)

/Coat from Lindex, skirt from Isabel Marant, shoes from Adidas, shirt from H&M, sunnies from Céline 

Kommentit

Meri80 (Ei varmistettu)

Makee hame :) Ja sun hiukset näyttää tosi ihanilta! Minä pidän kans tyylijutuissa yksinkertaisuudesta. Asusteilla saa kivasti ilmettä, huivit ovat minun heikkouteni :) Sinun blogista saan paljon ideoita ja inspiraatiota omaan pukeutumiseen, kiitos kun kirjoitat :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitos itsellesi Meri <3

Meri80 (Ei varmistettu)

Hei, unohdin kysyä tuosta sinun punaisesta kynsilakasta, onko se mistä? Minulla on useampi punainen lakka, mutta mikään niistä ei ole just se oikean sävyinen. Sinulla oleva lakka näyttää hyvän punaiselta, voisin kokeilla :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Mun kynsissä on sellainen kestolakkaus, en valitettavasti muista tarkkaa sävyä, mutta sellainen klassisin punainen mulle laitettiin For You nimisessä kynsipaikassa Turussa.

Betina / STELLAR (Ei varmistettu) http://www.stellarstories.fi

Ihania kuvia! Hiuksesi näyttävät kertakaikkisen upeilta! Xx

elisa.e (Ei varmistettu)

Ihania kuvia! Milloin olet laittanut pidennykset? Tosi kauniit ja luonnollisen näköiset :)

Nannil (Ei varmistettu)

Pitikin juuri kommentoida, että missä vaiheessa hiuksesi on hurahtanut noin pitkiksi, upeat! Vaikka long bob sopi sulle jätte hyvin myös, niin sirot kasvot!

Elis (Ei varmistettu)

Mistä tuo ihana ruukku on missä kaktus asustaa? Ihana!

Coco
Coco Sweet Dreams

Tilasin sen viime vuonna Finnish Design Shopilta, se on Menu -merkkinen. (Menu Wire Plant pot)

Kommentoi