Tyylipäiväkirja

Coco Sweet Dreams

 

Blogini ideana on yleisesti ollut yhdistää tyyli- ja sisustusjuttuja. Jos olen halunnut kuvata vaikka tuolia, on minusta ollut kiva lisätä siihen vaikka jotain minulle mieluisaa asustessa tai muuten tyyliäni pukeutua. 

Muistatteko historiasta 7 päivää ja 7 asua postaussarjan? Nyt ajattelin jatkaa tätä sarjaa, mutta pienin muutoksin. Tyylipäiväkirja -postaussarjassa kuvaan minun lempityylijuttuja viikon varrelta. Minua inspiroivia bongauksia sieltä täältä. Postaussarjat kiinnostavat itseäni muiden blogeissa ja niitä on itsenikin mukavin toteuttaa, joten tätä on luvassa jatkossa. Toivottavasti tämä ilahduttaa myös teitä siellä. 

Näiden kuvien asut ovat jo yli kahden vuoden takaa, mutta voisin pukeutua molempiin edelleen. Se hyvä puoli tässä melko klassisessa tyylissäni on, ettei tarvitse paljoakaan kauhistella jälkikäteen. Toista se oli teinivuosina, tsiisus! Valkoiset matalavyöräröiset housut, napapaita, farkkutakki ja nuudelikiharat - that was me! ;)

 

 

 

Kommentit

Saranda
Tyhjä ajatus

Rakastan kaikkea molemmista asuista! Mistähän tuo jälkimmäisen kuvan pusero on peräisin? :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Heippa! Se on FilippaK:n neule. Vieläkin käytössä ja niin lämmin <3

piiakarpovuo

Aivan ihania molemmat asut ! Niin kauniin rentoja, mutta silti tyylikkäitä ! Innolla odotan seuraavia postauksia kyseisestä sarjasta !

http://www.lily.fi/blogit/piian-matkassa

windows 7 professional product key (Ei varmistettu) https://productkey08.shutterfly.com/

I like your all publish. You have done amazing execute. Thank you for the important points you can provide, it reduced the problem a lot. I want many more details or so from you.

Kommentoi