Ulkona tuoksuu juhannussauna

Coco Sweet Dreams

 

Tätä hetkeä on odotettu.

Tulppaanit ovat vihdoin pienessä kukassa. On niin ihmeellistä, kun joku minun istuttama kukkii ja voi hyvin. Joka kevät hiffaan, että niitä sipuleita pitäisi kaivaa syksyllä maahan paljon enemmän. Tykkään, että kukkia on paljon - runsas puutarha on kiva vastakohta omalle minimalistiselle tyylille. Vastakohdat täydentävät toisiaan. Jotenkin myös aika perinteinen piha sopii hyvin meidän taloon.

Onko siellä innokkaita (aloittelevia) puutarhureita? Olisi myös kiva kuulla mistä erityisesti kaipaat juttusia pihaan liittyen? Lupaan toteuttaa kaikkea kivaa!

Aurinkoiset terkut

/I planted my white tulip bulbs last year. Now they started blooming and I'm like Wow! ;)

Kommentit

inspirations (Ei varmistettu) http://favouriteinspirations.blogspot.fi/

Moikka! Olisi kiva lukea blogistasi yrttien kasvatuksesta ja käytöstä. Niiden hengissä pitäminen on vällillä niin haastavaa.
Sain viime kesänä talon seinustaan rakennetun kasvihuoneen: http://favouriteinspirations.blogspot.fi/2013/08/kasvihuoneessa.html
Olen siitä aika intona ja nyt starttaa toisen kesän harjoittelu kasvihuoneviljelyä ; ) Eli myös hyötyvihannesten kasvatusjutut kiinnostavat kovasti. Aurinkoista loppuviikkoa!

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitos paljon, tästä on paljon apua!

Ihanalta näyttää teidän kasvihuone, onnea siitä. Kiitos samoin! :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Hyötypuutarhasi kiinnostaa. Kasvilavojen alue eli miten sen toteutitte. Lavojen ympärillä taisi olla kiviä? Estämässä rikkakasveja? Niin ja mikä on etana-tilanne? Joko niitä näkyy ja antoivatko istutustesi olla rauhassa viime vuonna? Itseä askarruttaa miten suojata mansikat etanoilta...Puutarhasi on ihana, ilo katsella kuvia siitä! :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Hei, tieks. Mä sain tänään idean, että tekisin teille tästä VIDEOPOSTAUKSEN! Tulee kyllä jännää, toivottavasti ehdin tämän toteuttamaan.

Vierailija (Ei varmistettu)

Kuulostaa hyvältä, en ole tainnutkaan kuulla vielä ääntäsi! :)

Kommentoi