Unikoulu onnellisesti takana

Coco Sweet Dreams

Tsaukkelis!

Kiitos tuhannesti kaikista kallisarvoisista kommenteistanne Unikoulu -postaukseen. Onneksi jaksoin aloittaa, sillä se on tehonnut. Eli aikaisemmin olen nostanut tytön sängystään, hyssytellyt pitkin kotia, antanut maitoa, ottanut viereen, vienyt takaisin omaan sänkyyn jne.

Meillä meni kolme yötä oikean unirytmin löytämiseen. Tyttö heräili usein, itki kovaan ääneen ja seisoi hölmönä pinnasängyssään. Määrätietoisesti kipitin tytön luokse, peittelin hänet ja silitin. Pari kertaa nukahdin itsekin siihen pinnasängyn viereen lattialle. Olen luonteeltani aika sitkeä sissi ja jos jotain päätän niin sen myös teen.

Kolmantena yönä hän itki, mutta kunnes tulin paikalle, meni hän samantien pitkäkseen ja jatkoi uniaan.

Hän heräilee vielä noin kerran tai kaksi yössä, mutta selkeesti tässä ollaan jo voiton puolella.

Ihanaa kun saa nukkua! Sen kunniaksi haen kyllä huomenna taas kukkia kotiin, siivoilen ja laitan vähän joulua.

Toivotan onnea ja pitkää pinnaa muille kohtalotovereille! <3

Kommentit

Mona
www.monasdailystyle.com

Aivan mahtavaa!!!:)

Terkkuja pikkusille ja haleja äipälle <3:)

Hanna-täti (Ei varmistettu)

Hienoa!! Onnittelut sitkeydestäsi :)
Meilläkin esikoinen aikoinaan 7 kk iässä heräsi tunnin välein tisulle, mutta en rehellisesti sanottuna enää muista miten siitä päästiin eroon. Imetin kuitenkin 1-vuotiaaksi.
Nyt kaipaisin neuvoja miten kuopuksen saisi omaan sänkyyn. Nukkui pinnasängyssä ongelmitta, mutta iso sänky ei ole kelvannut vaan nukkuu vieressä, koska pelottaa. Ollaan tietysti selitetty ettei mörköjä ole olemassakaan, ettei ole mitään pelättävää. Se ei vaan tunnu auttavan.
Olisi ihanaa, jos saisi nukkua kunnolla.. ;)

Vierailija (Ei varmistettu)

Hieno juttu:)

zubi (Ei varmistettu) http://zubiscorner.blogspot.fi

Ihan mahtava juttu! Itsekin pitäisi aloitella jotain vastaavaa. Minun 6 kk ikäinen poikani on toki vielä pienempi kuin teidän tyttö, mutta joku logiikka pitäisi yötoimintaan saada, koska meillä myös annetaan maitoa, otetaan viereen, hyssytellään sylissä, silitellään... Kunhan saisi energian aloittaa. Toisaalta kolmen yön totaaliuhraus tuntuu aika pieneltä, jos oikeasti lopputuloksena paremmin nukutut yöt koko perheessä.

Hiljamaaria (Ei varmistettu) http://marihilja.blogspot.fi/

Hienoa, että auttoi! Vierestä siskon koettelemuksia seuranneena, todella rankkaa, kun ei saa nukkua. Nauti nyt ja osta iso kimppu itsesi kunniaksi! :)

Jeba
Tuuliajolla

Hieno homma!

Täytyykin itse myös muistaa tämä tassuhoito jos pienokaisen kanssa tulee ongelmia nukkumisen suhteen - sitten jossain vaiheessa. :) Syntyisi vaan ensin!

 

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihanaa, onnittelut olisi kai kohdallaan :) Hyvin nukutut yöt on arvokkaita! En kerinnyt kirjoittelemaan silloin mutta olipa kiva lukea että olitte aloittaneet unikoulun kanssamme samana iltana. Meilläkin onneksi tehosi vaikka ensimmäisenä iltana meinasi itselläni sydän särkyä kun tyttö itki tunnin... eikä hän muuten meillä itke melkein ollenkaan. Kävin aina välillä tassuttelemassa. Toisena ja kolmantena iltanakin itkeskeli, mutta tosi vähän. Ja nyt nukahtaa ihan itse... ihmeellista ja taivaallista! Ei tarvitse enää tuntitolkulla iltaisin nukuttaa häntä. Öisinkin herää nyt vähemmän. On se vaan niin ihanaa ja olen ylpeä tytöstämme kun osaa nyt nukahtaa ihan itse. Ps. vajaa vuoden ikäinen pikkusisko tämä meilläkin :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Hienoa! Pidä itsestäsi huolta, sillä kun äiti voi hyvin, niin koko perhe voi. Varaa aika johonkin hemmotteluhoitoon ja rentoudu, taloprojektikin varmaan stressaa. Kaikkea hyvää!

Vierailija (Ei varmistettu)

Ei nyt liity ihan aiheeseen, mutta vauvaan kuitenkin.. Millainen leikkimatto/puuhamatto teillä on käytössä vai onko lainkaan?

Vierailija (Ei varmistettu)

Osallistu sinäkin naked truth- kampanjaan! :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitos kultaiset kommenteista!

Vierailija, pojalla on huoneessaan se ikean automatto. Tytöllä oli alussa sellainen mun tädinntekemä tilkkutäkki lattialla. 

Vierailija, mun mielestä mä vähän fuskaisin, kun mulla on ripsienpidennykset. En olis täysin naturelli...

Vierailija (Ei varmistettu)

Ei se haittaa vaikka on pidennykset! :)

Kommentoi