Uuden tuoksun lumoissa

Coco Sweet Dreams

En vielä mistä aloittaisin kertomisen niin aloitetaan vaikka siitä, että ostin uuden tuoksun. Teen niin kun vuodenaika vaihtuu, erityisesti siinä kevään tienoilla. Ostan uuden tuoksun mikäli haluan tehdä vaikutuksen. Tai silloin, kun on juhlat. Voin käyttää hyvin samaa tuoksua niin arkena kuin juhlissakin, yleensä mitä erikoisempi sen parempi.

Acqua Di Parman tuoksuja ollaan nuuhkuteltu useimmiten Suvin kanssa. Toissapäivänä oli melkein kuin sellainen uuden vuodenajan fiilis ja tuhlasin pennoseni tähän tuoksuun. Blu Mediterraneo -sarjan Mitro di panareaan. Hienostunut, raikas ja mielestäni vähän maskuliininenkin jopa.

Menkäähän haistelemaan vaikka Stockmannille, mikäli ette ohitseni satu kävelemään.

Kommentit

Esmeraldatta (Ei varmistettu)

Nuo ovatkin unisex tuoksuja. Ihana sarja, mutta ei kestä omalla ihollani juuri tuntiakaan niin en ole viitsinyt maksaa melkeen 100e.

Coco
Coco Sweet Dreams

Hei, totta. Tuoksu hiipuu päivän mittaan, mutta pysyy kuitenkin ainakin minulla.

VIIRU.P (Ei varmistettu)

Moi... siis mitä kaikkea on tapahtunut kun siitä on mainintaa monesti?....itselläni ei ole snappiä ollenkaan joten olen aivan ulkona kuvioista! :)...oispa kiva kuulla siitä täälläkin tai instassa! :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Uusi koti ja uusi kaupunki tiivistettynä! :D Eli tosi isoja muutoksia, mutta samalla tosi tervetulleita.

Meri80 (Ei varmistettu)

Uusi koti ja kaupunki? Voi että, onpas sinulla tapahtunut kyllä tosi isoja muutoksia. Toivottavasti kaikki on hyvin ja muutokset vain positiivisia juttuja? Ainakin kirjoituksestasi voisi päätellä näin :)
Onnea uuteen kotiin :)

mystery
Vision One

Mä oon jo varmaan vuoden tuoksutellut niiiiin ihastuneena yhtä noista, harmi että ei oo ikinä rahaa ostaa sitä. Mutta sen ostan varmasti sitten kun rikastun:)

Coco
Coco Sweet Dreams

Tuo minun tuoksu oli muuten nyt tarjouksessa, olikohan se jotain 80 euroa ja sain kassalta vielä jonkun matkapakkauksen. <3

Rusina (Ei varmistettu)

Onko jotain sattunut (ero kenties)? Jutuistasi välittyy jotenkin sellainen onneton ja surumielinen tunnelma...

VIIRU.P (Ei varmistettu)

Ohhoh! :)...uusi koti ja kaupunki onpas sitä tapahtunut!...Onnea uuteen kotiin!....oisipa kiva jos laittaisit kuvia tänne blogin puolelle tai instaan niin näkis...ihan mielenkiinnosta!! Ja tietäis minne päin.. :)

MiniMalliks
MiniMalliks

Mulla oli tossa yks päivä niin sama fiilis siis tuoksujen suhteen. Jotain kesäistä piti saada, mutta kaikki tuntui niin raskailta kesään... lopulta löytyi pienen budjetin piristys Body Shopista Morninga....ihanan pirtee ja kepeä. Tota sun tuoksua pitää ehdottomasti käydä testaamassa :)

EricaK
EricaK

Tuo puteli on niin minun makuuni, että voisin ostaa sen jo ulkonäön perusteella :)

Kommentoi