Uuden viikon alku

Coco Sweet Dreams

Heissan pimut. Energistä viikkoa teille, omani aloitin ihanalla smoothiella ja pian lähdetään katsomaan omakotitalon remontinkulkua ja tartun ehkä haravan varteen. Haravointi on muuten ihan kauheen kivaa! Meidän remontti on nyt siinä vaiheessa että seiniä aletaan levyttämään ja sitä uutta pintaa alkaa pikku hiljaa tulemaan.

Terkut!

Kommentit

Sweet life by Carita (Ei varmistettu)

Ihanan piristävä ja värikäs aamupala :) Halusin toivotella sinulle paljon tsemppiä remonttiin. Välillä se tosiaan tuntuu ikuisuus projektilta, mutta tosiaan siinä vaiheessa kun aletaan tekemään uusia pintoja kuten lattioita, maalia ja keittiötä niin muutoksen huomaa tunneissa ja päivissä! Muistan itse kuinka tuskailin meidän remontin pohjatyövaiheita, kun tuntui, että kuukausiin ei tapahtunut mitään, mutta sitten yhdessä viikonlopussa asunto oli aivan erilainen :)

emmaliini (Ei varmistettu)

mita laitot ihanaan smoothiesiin? :) kiss kiss

Coco
Coco Sweet Dreams

Carita, mä niin odotan tuota vaihetta! Olen tylsistynyt betonilattiaan, villaisiin seiniin ja roikkuviin sähköjohtoihin. 

Emmaliini, mä laitoin banaania, kiiviä, omenaa ja pakkasesta vadelmia. Loraus maitoa ja se oli siinä. :)

Sissi van V (Ei varmistettu) http://abottleofchampagne.blogspot.com

Oon ihan fiiliksissä sun kanssa:) Mikään ei oo niin ihanaa kuin saada levyt rungon päälle ja kaikki johto yms.kama sinne taakse piiloon:)

Jatta (Ei varmistettu)

Tuollainen aamiainen on suorastaan luxusta näin viikolla!

Peukkuja remonttiremmiin sekä valintojen viidakoon sinne :)

Eve (Ei varmistettu)

Heippa Coco! Mistä olet ostanut tämän postauksen valkoiset lautaset: http://cocosweetdreams.indiedays.com/2011/01/18/mottonen-syodaan-iltapal... ? Itse etsin juuri tuollaisia lautasia itselleni :) Villeroy & bochilta löytyy tuollaiset, mutta miltä merkiltä nämä lautaset ovat? Ajattelin, että voisin tehdä hintavertailua :) Kiitos kovasti, jos vastaat! :)

Eve (Ei varmistettu)

http://cocosweetdreams.indiedays.com/2011/01/18/mottonen-syodaan-iltapal...

Jostain syystä ei tullut koko linkki aikaisempaan viestiin, tossa siis se kokonaisuudessaan :)

Eve (Ei varmistettu)

Äh sori spämmäys, jostain syystä koko linkki ei näy, vaikka se vielä kommenttia kirjoittaessa näkyy kokonaan :/

Coco
Coco Sweet Dreams

Eve, ovat varmaan ne valkoiset neliölautaset... ostin ne monta vuotta sitten wiklundilta, ovat muistaakseni wikken jotain omaa sarjaa...?

Kommentoi