Uudet kasvojenhoitotuotteet

Coco Sweet Dreams

Kaverini Maj suositteli minulle muutamia puteleita Lempäälän kosmetiikkakaupassa ja olen nyt viikon käyttänyt noita Biothermin tuotteita. Puhdistusvaahtoa Biosource ja päivävoidetta Aquasource, kylkiäiseksi tuli vielä saman merkin kasvovettä ja kuorintageeliä. Omalle sekaiholle toimivat vallan mainiosti, suosittelen testaamaan tai pyytämään ainakin näytteen kotiin mukaan. Maj kertoi että kannattaa panostaa siihen mitä jättää iholle yöksi ja yhtenä hyvänä suositteli tuota Lumenen Excellent future - korjaavaa ja suojaavaa seerumia. Laitan siis aamupesun jälkeen Biothermin päivävoidetta ja yöksi sivelen Lumenen seerumia, myös silmänympärysiholle. Erityisesti pidän tuosta päivävoiteesta, se sopii niin hyvin meikkivoiteen alle.

Ihanaa, kun oli oma opas matkassa näiden tuotteiden kanssa. Olen yleensä niin pihalla kosmetiikkakaupassa, on purkkia purkin perään. Seerumit ja systeemit.

Yksi takuuvarma ihonhoitoniksi on kyllä ruokavalio, kun vähän miettii mitä syö ja juo vettä niin se tekee kyllä ihmeitä aikaan. Itse juon ihan liian vähän päivittäin vettä ja haastankin kaikki kanssasiskot nyt juomaan kolme litraa päivittäin. Ainaski!

Hyvää viikkoa!

Kommentit

vierailija (Ei varmistettu)

Ainakin kolme litraa vettä? :) Heh, no ei sekään varmaan hyvää tee jos tankkaa liikaa vettä. Kohtuus kaikessa. :D Itse pyrin pitämään aina työpöydällä vesipullon ja käyn aina välillä hakemassa siihen kylmää ja raikasta vettä. Ja kun puhuu jonkin verran puhelimessa niin veden tarve tulee onneksi aika automaattisesti.

Tiina

Coco
Coco Sweet Dreams

Tiina, muistelin että kehoitettiin juomaan kolme litraa päivässä...? Jos juo tasaisesti päivän mittaan niin eikö tuo kolme tule aika nopeaa täyteen. Mutta tosiaan, kohtuus kaikessa. ;)

Luttajotta (Ei varmistettu)

Kyllä mä oon monesta paikasta lukenut, että ainakin se kaksi litraa ihmisen pitäisi normaalistikin juoda päivän mittaan, joten eipä tuo Cocon kolme litraa miltään ylilyönniltä kuulosta. :) Haaste otettu vastaan!

Valentine

Mäkin olin myöhäisherännäinen ja tajusin tuon yövoiteen tärkeyden vasta 28-vuotiaana. Iho näyttää kyllä aamuisin paremmalta, kun levittää illalla hellivää yövoidetta nassulle. :) Mulla on tosi kurinalaiset ihonhoitorutiinit, joista en luista vaikka olisin miten väsyny. Rrrrakastan purnukoitani!
Kolme litraa vettä päivässä on kyllä liikaa, ellei halua vesipöhöä, hih. Kahdeksan lasillista vettä tai teetä on hyvä nyrkkisääntö. ;)

Small things with a bling

Ihanaa kuulla etten ole yksinäinen tuon vähäisen veden juomisen suhteen ;) Aina kun iho on huonossa kunnossa tai iskee ilkeä elohiiri niin alkaa kyllä kova tankkaus. Harmi vaan ettei tankkaus kuitenkaan ole koskaan jäännyt päälle pidemmäksi aikaa tai tullut tavaksi :)

Mrs Yawn (Ei varmistettu)

Uudet kasvojenhoitoaineet tuntuvat alkuun aina hyviltä. Itse olen siirtynyt luomujen käyttöön, joten näistä "main stream" blogeista ei enää löydy kauneudebhoitovinkkejä minulle. Paitsi tietenkin vesi. Sen juominen on tärkeää. Tosin, 3 litraa kuulostaa jo liioittelulta. Kaksi taitaa olla maksimisuositus

Vierailija (Ei varmistettu)

Loistoidea muistuttaa veden juonnin tarpeellisuudesta, mutta vedentarve riippuu kustakin ihmisestä ja siinäkin voi mennä liiallisuuksiin. Koko/paino ja hikoilun määrä vaikuttavat esimerkiksi. Erilaisina päivinä voi olla erilainen vedentarve myöskin. Esimerkiksi itse popsin tavallisena päivänä aamulla veteen keitettyä puuroa, lounaaksi keittoa, välipalaksi jugurttia, hedelmiä... eli saan kohtuullisesti nestettä ruuassakin. Sen lisäksi gefilusmehulasillinen ja teetä plus vesilasillisia. Näistä kertyy päivittäinen kokonaisnestemääräni eli ei vain vetenä juomani neste. Kiitos muuten tuosta yövoidevinkistä - täytyy katsoa tarkemmin mitä kasvoilleni levitän yöksi : )

Coco
Coco Sweet Dreams

Amoretto, joo sitä sinistä Maj kehui kans!

Mrs Yawn, luomutuotteet ovat varmasti järkivalinta. Mulla oli joskus kans sellainen Vivisanten tuoteperhe, mutta tykkään myös vaihdella. Vivisante oli muuten tosi hyvä!

Vierailija, totta puhut. Erityisesti itselleni vedenjuonti on tosi tärkeää koska imetän vielä, voin tankata vaikka sen kolmisen litraa ihan huoletta.

Coco
Coco Sweet Dreams

Niin ja tuota aquasourcea voi käyttää myös öisin, on 24h voide. :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Itsekin ostin nuo samaiset Biothermin tuotteet vko sitten ja epäilen jo, että tuli huti-ostos..Vaikkei minulla mitään hajusteallergiaa olekaan, noiden tuotteiden tuoksu on melkoisen voimakas..Kosteusvoude on hyvinkin erilainen(tuntuu rakeiselta iholla), mutta levittyy ja imeytyy hyvin..ehkäpä vaan täytyy totutella.

Vierailija/Ansku (Ei varmistettu)

Teetä ja kahvia ei lasketa juomiseen vaan ovat diureetteja. Kahvikupin jälkeen siis pitäisi juoda vastaava määrä vettä. Siis se 2-3 litraa nesteitä päivässä : vedet, maito, mehut, vesimelonit ym mistä nesteitä saa

Coco
Coco Sweet Dreams

Vierailija, voi et. Mä pidän siitä että tuoksuvat, täysin tuoksuttomat eivät sitten ole taas mun juttuja. Toi mun aquasource voide toimii mulla hyvin, se on ihan geelimäistä ja tasaista. Ei yhtään rakeista ainakaan. Mut nää jutut riippuu ihan täysin ihosta ja mikä siihen tuntuu hyvältä.

Vierailija (Ei varmistettu)

Sairaalassa nesteen saanti lasketaan joillekin potilaille hyvinkin tarkkaan. Samoin kulutus, joka lasketaan pissamääristä, summittaisesti ulostusmääristä ja laskennallisesti hikoilun määrästä. Nestetasapainoa yritetään sitten yleensä näillä potilailla pitää pikkuisen miinuksella. Kahvit ja teet lasketaan myös, koska kuitenkin lasketaan myös se, minkä verran virtsaa tulee ulos. Sehän se tarkoitus siellä on; ei tankata vettä pelkästään kehoon vaan kierrättää sitä, jotta kuona-aineet poistuvat.

Pyrin toteuttamaan veden juomista niin, että otan kulauksen vettä. Jos se maistuu hyvältä, voin juoda enemmän. Jos juominen tuntuu pakkopullalta, en varmaan tarvi vettä. Olen joskus saanut veden juomisesta tajuttoman päänsäryn, enkä edes juonut ihan kauheasti.

Hertta
Lilou's Crush

Mulla oli pitkään Aquasourcet käytössä ja tykkäsin! Nyt olen jo niin vanha ja ryppyinen, että tarttee tujumpia rasvojakin. Hö. Mutta tuoksusta tykkäsin minäkin kovasti, ja kuivankaan ihon voide ei jättänyt sellaista "kelmua" kuin jotkut kuivan ihon tuotteet.

Hertta
Lilou's Crush

...hei muuten, tiesitkö että seerumin päälle (ainakin mulle on näin neuvottu!) laitetaan vielä kosteusvoide? Tosin jos iho ei sitä tunnu kaipaavan, niin eikai se mikään must ole :)

Kommentoi