Uusia kulmia

Coco Sweet Dreams

Hyvää iltaa!

Ja hyvää huomenta!

Eletään syyskuun ensimmäistä päivää. 

 

Viikkoni on ollut vilkas ja työntäyteinen. Olen niin onnekas, sillä olen saanut paljon apua ja hienoja hetkiä tällä viikolla. Torstaina vietettiin rapujuhlia yhteistyökumppaneitteni ja samalla kavereitteni kanssa. Ilta oli onnistunut ja lokaatio täydellinen. Stailattiin mustaan konttiin illallispöytä ja syötiin ja juotiin puoleen yöhön saakka.

 

Perjantai meni verkkaisesti, ihaninta on nyt kun viikonloppu on alkanut enkä ole tehnyt yhtään suunnitelmia viikonlopun varalle. Tälläiselle kiireiselle ihmiselle tekee hyvää välillä olla tekemättä yhtäkään suunnitelmaa, näin saan parhaiten levättyä ja löydettyä uutta innostusta.

 

Tällä viikolla olen saanut kasattua kaapistot joihin tuli peiliovet, osa on vielä kiinnittämättä kuten näkyy. Kokonaisuus sopii hyvin olohuoneeseen sillä peilit tuovat avaruutta ja uusia näkymiä kotiin. Peileillä on muutenkin kiva sisustaa juuri näiden uusien näkymien takia.

 

Nukuin jo ensimmäisen yöni täällä ja täällä on ollut tosi hyvä olla. Kaikki on vielä vähän vaiheessa mutta joka päivä tämä koti valmistuu valmistumistaan. Siitä tullee meille ihan täydellinen.

 

Tunnelmallista sateista lauantaita.

 

I’m Happy when it rains.

Kommentit

Ennihe (Ei varmistettu)

Ihanalta näyttää! Hei mua kiinnostaisi miten tuo valaisin antaa valoa? Onko vain sisustustuotteet vai valaiseeko oikeasti? en malta odottaa lisäkuvia. Vieläkö muuton fiber-tuoli pääsee uuteen kotiin?

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitos! Tuo Menun valaisin siis... se valaisee tosi hyvin, ehkä vähän liikaakin. Ajattelin alunperin, että niitä tulisi sängyn molemmin puolin, mutta sitten valoa on ehkä liikaa.

vilhelmiinah
VILHELMIINA H.

Kauniin puhdasta ja upeita pintoja! Minäkään en malta odottaa lisäkuvia sisustuksesta :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitos! Kuvia tulee varmasti! <3

saranita (Ei varmistettu)

Peiliovet ovat wow! Saanko kysyä mistä ne ovat?

AarneJ (Ei varmistettu)

Samaa täälläkin pohdin :) Mistä ovat? UPEAT!!

Kommentoi