Uusia sisustusjärjestelyjä

Coco Sweet Dreams

Tänään napsin kuvia sieltä täältä huvikseni tai oikeastaan siksi, että on niin ihanan siistiä sillä olen viettänyt koko päivän siivouspäivää. 

Makuuhuone muutti lasten makkariin, sillä se on tämän kodin pimein ja viilein huone. Pidän todella paljon tuosta muurista, ilman sitä tämä koko asuntoni olisi aika basic. 

Yöpöytiä minulla ei ole, luulen että kyllästyisin niihin helposti, joten yöpöytinä toimii hyvin kenkälaatikot. Tosin vanhaan kotiin valitsin seinään kiinnitettävät Muuton Stacked -yöpöydät ja ne olivat tyyliltään tarpeeksi yksinkertaiset.

Jotain vihreetä pitää aina olla, maljakkoon katkoin vuorenkilven suuren suuria lehtiä.

Muuriin olen ripustanut tuon HAY:n seinälyhdyn, joka on muotoilultaan aivan täydellinen. Tämä huone näyttää ehkä kuvissa tosi valoisalta, mutta se on todellisuudessa melko hämärä päivälläkin ja kaikki ihanat kynttilät luovat tilaan tunnelmaa.

Jotta hommat ei loppuisi olen täydentänyt myös taulukokoelmaani ja maalannut yön pimeinä tunteina uusia tuotoksia. Yksi lähtee pian hyvän ystäväni matkaan. Itseasiassa minun pitäisi olla nyt jo suihkussa, sillä pian hurautan asemalle häntä vastaan ja suuntaamme Turun yöhön. 

Pidemmittä puhetta, tunnelmallista lauantai-iltaa!

Kommentit

Nannil (Ei varmistettu)

Hurjan esteettisiä ja peaceful kuvia tunnelmineen. Kasvisuosituksena minulla enkelinsiipi, kannattaa tsekata, ikuinen mummolasuosikkini!

Coco
Coco Sweet Dreams

Oih, suurkiitos vinkistä!<3

Milla - Sukhimatot (Ei varmistettu) http://www.sukhimatot.com/blog

Todella kaunista ja ihania kuvia. Ei voi kuin aina ihailla tyylitajuasi.

Coco
Coco Sweet Dreams

Voi, pelastit niin mun päivän. Kiitos kaunis!

Kinkula (Ei varmistettu)

Hei! Mistä ostat taulupohjia maalauksiisi? :) Työsi ovat upeita &lt;3 :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Ostan vähän mistä millonkin... stockalta, biltemasta...

Ja kiitos! <3

Kommentoi