Uutta keittiössä

Coco Sweet Dreams

P1015168.JPG


Olin ostamassa aputasoa grillauspaikalle ja löysin tämän. Olen katsellut näitä teräshyllyjä sillä silmällä Ikeassa jo tovin ja nyt rohkenin ostamaan. Näistä voi rakentaa suurenkin kokonaisuuden, se olisi todella cool!


Varon hankkimasta liikaa tavaraa kotiimme ja jokaista ostosta harkitaan pitkään, ettei tule mitään tyhmiä huteja. Tämä saa kutsun grillille, kunhan hetken palvelee meitä noin. Nyt säilön aputasolla myös leipää, paljon parempi tuossa, kuin työtasolla häiritsemässä...


/My Omar -Shelving unit


 

Kommentit

Cloetta
la maria

Hieno hylly, sulla on kyllä makee sisutustyyli ja pakko antaa peukku tolle Brooklyn Alelle - se on hyvää!

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitos! :)

Mun on pakko myöntää, että ostin sen takia, et oli kiva pullo. :) Mahtavaa, jos on vielä hyvää! Tykkään oluesta jos on oikein hellettä. Muuten liian "raskas" juoma makuuni.

Anne Malia (Ei varmistettu) http://muotimielessa.com

Tykkään hirmusti noista metallihyllyistä ja kärryistä. Meillä oli aikanaan Koodissa myynnissä Metro-kärryjä ja -hyllyjä, siltä peruilta meiltä löytyy vielä pari kärryä kotoa, toinen on nyt keittiössä toimittamassa saarekkeen virkaa ja toinen telkkarihuoneessa telkun alla. Jahka joskus pääsemme isännän kanssa yhteisymmärrykseen keittiön oikeasta saarekkeesta, on Metro-kärryn tuleva sijoituspaikka todennäköisesti myös terassi ja grillin apupöytänä toimiminen.

Ihanat asetelmat taas sulla :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Hei, ois ihanaa nähdä kuva teidän kärryistä ja hyllyistä, en muista nähneeni? Noi on tosiaan niin kivoja, jotenki aika klassisia mut aina moderneja. <3

Kiitos Anne! 

Anne Malia (Ei varmistettu) http://muotimielessa.com

Nuo on kyllä sellaisia klassikoita kerrassaan.
Joo, en ole tainnut kuvata koskaan keittiön kärryä :) pitäisi muutenkin ryhdistäytyä ja esitellä jutskia, en oo edes esitellyt keittiön String-hyllyäkään. Kun ei jaksa säätää somisteiden kanssa, heh, arkioloissa ne ei oo ihan suoraan kameeraan tallennettavassa kunnossa.

Lurdi

Itse ostin Ikeasta harmaan metallisen kärryn, koska keittiössä on liian vähän säilytystilaa. :) Tuokin on näppärän näköinen!

Coco
Coco Sweet Dreams

Mä mietin myös sellaista kärryä, mutta ajattelin sitten tulevaisuudessa hommata sellaisen tulevalle terassille. Kärryt on tosi kätsyi! :)

Hempula (Ei varmistettu)

Hei! Muistatko mikä tuo Ikean hyllykkö on nimeltään? Yritän kovasti netistä sitä löytää mutta ei ole vielä onnistanut :)

Kommentoi