Uutta kuvakulmaa kotoa

Coco Sweet Dreams

Rönttä-Liisani.

Vaihdon vähän järjestystä ja siirsin työpöydän ikkunan edestä nojatuolien taakse. Nyt näen suoraan takan ja ikkunoista ulos, enkä ole liian lähellä hehkuvaa takkaa.

Yritin etsiä uusia kuvakulmia meiltä ja nappailin kuvia sieltä täältä - vihdoin aurinko paistoi ja oli valoa vähän liikaakin. Sisustusjutut ovat edelleen vaiheessa, toisaalta pidän tästä keskeneräisyydestä ja suunnittelusta.

Hay:n nojatuolit saivat uudet ja astetta muhkeammat päälliset. Tilasin ne Satulasopista - ovat aivan ihanat ja vähän erilaiset pitkine karvoineen. Laatu on muuten ihan omaa luokkaansa ja näiden syliin on ehdottoman ihanaa istahtaa. En tiedä johtuuko uusista taljoista, mutta olemme viettäneet takkahuoneessa paljon enemmän aikaa kuin ennen. Takan lämpö on vastustamaton kylminä ilmoina.

Huomenna ollaan taas perjantaissa - onko viikko mennyt jotenkin erityisen nopeasti? Kyllä minun mielestäni.

Rentouttavaa viikonloppua!

ps. Sunnuntaina alkaa blogissani joulukalenteri - pieniä juttuja joka päivä aina jouluaattoon saakka.

 

 

Kommentit

Tiiliseinästä haaveilija (Ei varmistettu)

Hei Coco xx

Ovatko talonne tiiliseinät olleet entuudestaan valkoiset vai oletteko maalanneet (?) ne? Tyhmä kysymys, mutta jos teillä on kokemusta, onko tiiliseinän maalaaminen valkoiseksi millainen operation (jos edes mahdollista?) vai käykö tavan maalilla?

Coco
Coco Sweet Dreams

Ulkopuolelta meidän talo on ihan sellaista alkuperäistä punatiiltä, sille me ei olla tehty mitään muuta kuin pesty painepesurilla huolella - tuli muuten tosi paljon puhtaampi. Sisällä me vaan maalattiin toi takan vierustalla oleva tiiliseinä uudestaan valkoiseksi - se oli siis jo ennestään valkoinen. Maalauksen hoiti ulkopuolinen remppaäijä, mutta ei siinä tietääkseni ollut mitään ihmeellistä. 

mmmm (Ei varmistettu)

Kiva nähdä tälläisiä "kokonaisia" kuvia jostakin tilasta :) Ihanan näköistä..nuo muhkeat taljat, näyttää melkein kuin aidoilta..anopilla kun sellainen on, se on vaan astetta tummempi valkoinen :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Noi lampaantaljat ovat ainakin toistaiseksi aika puhtaanvalkoiset, mutta seassa on vähän kellertävää.

Mä toisinaan vähän arastelen kokonaisia kuvia, kun kaikki sisustushommat on vähän kesken... mutta sitten taas toisaalta keskeneräisyys on ihan kaunista... ainakin joissain tiloissa.

Maria/Dejiss (Ei varmistettu) http://dejiss.blogspot.com

ooh, ihanan näköiset nuo Hayn nojatuolit taljoineen ! Juuri tänään taas selailin avotakkaa ja pohdin että haluaisin nuo ehkä valkoisena itselleni ! : ) ihanat <3

Coco
Coco Sweet Dreams

Noi on kyllä tosi kivat. Meidän ukki on kehunut, että noissa on tosi hyvä istua, vaikka onkin tuollaista metallia. Nyt talvella noi on kivat taljan kanssa, ehkä kesäksi voisin teettää noihin pehmusteet - samanlaiset mitä Helsingissä siinä Mattolaiturin samanmoisisssa tuoleissa on.

liisuli (Ei varmistettu)

Kaunis koti :) Puuttuvatko matot tarkoituksella vai onko se osa tätä hallittua keskeneräisyyttä?

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitos! Joo, se on osa "hallittua" keskeneräisyyttä joo. :D

En muuten yhtään tiedä millainen matto tilaan sopisi... onko sulla ideoita?

Erja / IhmeidenTekijät (Ei varmistettu) http://ihmeidentekijat.blogspot.fi

Aivan ihanat taljat! Tunnelmallista viikonloppua sinulle :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitos ja ihanaa viikonloppua myös sinulle!

-Karoliina (Ei varmistettu)

Hei!
Ihana nähdä noin kokonaisia kuvia, hahmottaa tiloja paremmin. Olen saanut noista nojatuoleistasi pakkomielteen ja nyt haaveilen ruokapöydän ympärille samanlaisia ja taljoilla :) ovat niin kevyet ja ilmavat; pieneen tilaan varmasti hyvä! Mielenkiinnosta kysyn missä teillä on tv ja ns. olohuone?

Coco
Coco Sweet Dreams

Olohuone jossa telkku (inhoon telkkareita) on tuosta viimeisestä kuvasta katsottuna oikealla. Sieltä vähän ikkunan kautta pilkottaa tumma sohva.

Ihana tunnelma ja jotenkin rauhoittavan selkeää ilman mattoja.

Oliko teillä lattialämmitys?

 

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitos! Mä vähän arastelen mattoja, kun monesti mulle tulee niistä sellainen tunkkainen olo, haluan ilmavaa ja selkeetä... toisaalta talvella vois olla matto ja kesällä ei...

Joo, meillä on lattialämmitys.

Kaneloinen (Ei varmistettu)

Niin tutun kuuloista. Minäkin olen vähän niin kuin olisin heikoilla jäillä ei vain mattojen vaan myös verhojen suhteen. Voinet siis arvata, että kumpaisiakaan ei meiltä runsaasti löydy, mutta ne mitä löytyvät ovat sitten sitäkin mieleisimpiä. Kysymykseen "koska teille tulee verhot" olen jo tottunut... Kodikkuuden kokisin kuitenkin olevan kokonaisuudesta kiinni : )

VIIRU.P (Ei varmistettu)

Kiva nähdä kokonainen kuva kulma ei musta teillä näytä yhtään kesken eräiseltä ainakaan tuo takkahuone ja keittiö! Hassua olin kuvitellu ihan erilailla teidän huone järjestyksen :) olohuoneesta olis kiva nähdä kans kuvia vaikka se ei välttämättä ole syn mielestä täydellinen vielä ei se haittaa sehän kuuluu siihen sisustamiseen et kaikki ei ole heti tip top! :)

Vierailija (Ei varmistettu) http://unienkultala.blogspot.fi/

Teillä on kaunis koti. Kotinne avautui ihan uudella tavalle ruudun tälle puolen näiden kuvien myötä :)

Hay (Ei varmistettu)

Kiitos kokonaisesta kuvista. Keskeneräisyys on mielestäni blogin suola, näkee miten asiat kehittyy. Jos on ihan valmista, niin se on sitten siinä ja mielenkiinto herpaantuu ainakin tällä lukijalla. Ihanat nuo Hayn tuolit sekä takahuoneessa että keittiössä. Oikein mukavaa viikonloppua :-)

suvi m
suvi m

Tosi kaunista teillä. Eikä minusta näytä kovinkaan keskeneräiseltä. Ihanan ilmavaa ja rauhallista. Ja nuo taljat on upeat! Mun pitäis kans ostaa....

DragonflyElisabeth (Ei varmistettu) http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

Teillä on kyllä kaunis koti!

xxx
E
http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

JohannaL (Ei varmistettu) http://www.kotiaurorassa.blogspot.com

Kaunista!

Vierailija (Ei varmistettu)

Todella kaunis ja harmoninen koti! Saanko kysyä, mikä lattia teillä on? Olen juuri tuollaista etsimässä :)

Kommentoi