Uutta lasia

Coco Sweet Dreams

 

Pikkuhiljaa täällä aletaan lämpenemään syksylle.

Olen käyttänyt jo pari kertaa pitkää villakangastakkia, sillä on aika hauskaa pukeutua kevyesti ja heittää harteille lämmittävä takki. Nilkatkin saa vielä näkyä, eikä tule kylmä. On jotenkin pariisitar fiilinki. Tämä semisti lämmin kausi kestää ihan hetken ja pian onkin aika siirtyä eskimo-lookkiin. Käytän kesät ja talvet herkkien silmieni takia aurinkolaseja, nyt halusin panostaa uusiin alkavan syksyn kunniaksi. Sen tiedän, että mitä fiinimmät aurinkolasit, sitä parempaa huolta pidän niistä.

Minulla on muuten aurinkolaseja jo aika vaikuttava kokoelma, olisittekohan kiinnostuneita aurinkolasi-kirppiksestä täällä blogin puolella?

/new in: Acne Frame 

 

Kommentit

i make cake.
i make cake

Sanon kyllä aurinkolasikirppikselle !!!

A.E.A (Ei varmistettu) http://www.unionoffood.com

Tämä "lämmin hetki" todellakin on hetki, viime vuonna tuli syyskuussa jo paikoin lumetkin:D Eräs kaverini kysyi minulta briteissä olessani, että " So Finns can't really care about fashion then when it gets really cold?", keskustelimme siis -25 ja 30 lämpötiloista. En kyllä osannut sanoa miten ihmiset pukeutuvat silloin "muodikkaasti":D Mummot turkikseineen tuntuvat olevan tyylikkäin näky kadulla silloin. Nautitaan siis nyt tästä lämpimästä hetkestä, kaikki tiedetään mitä on edessä:) hehe

Kommentoi